Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Spor camiasından "Barış Pınarı Harekatı"na tam destek

Türkiye'nin güvenli bölge oluşturmak amacıyla Fırat'ın doğusuna başlattığı Barış Pınarı Harekatı'na Erzincan’da spor camiasından tam destek geldi.

Türkiye'nin güvenli bölge oluşturmak

Haber: İbrahim Gürler 

Türkiye’nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek ve bölgeye barış ve huzuru getirmek amacıyla Türk Silahlı Kuvvetlerinin Suriye Milli Ordusu ile başlattığı Barış Pınarı Harekatı’na bir destek de Spor Camiasından ve  spor kulüplerinden geldi. Erzincan ASKF Başkanı Emin Turan, Futbol İl Temsilcisi Ayhan Coşkun, Anagod 24 Erzincanspor, Erzincan Ulalarspor, Erzincan 1968 Spor kulübü sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla harekata destek verdi.

Emin Turan: Gün birlik günüdür, zaman dayanışma zamanıdır

Erzincan ASKF Başkanı Emin Turan, yaptığı açıklamada ‘‘ Fırat’ın doğusunda sürdürülen Barış Pınarı Harekatı’nın Türkiye’nin geleceğine ipotek koymak isteyenlerin oyununu bozduğunu ifade ederek, harekatı sonuna kadar desteklediklerini ifade etti.

Erzincan ASKF Başkanı Emin Turan yaptığı açıklamada harekatı desteklediklerini ifade ederek, Tarihin çeşitli zamanlarında, ülkemizin geleceği ile ilgili sahneye konulan çirkin ve hain tüm oyunlar, Büyük Türk Devleti ve Necip Türk Milleti tarafından bertaraf edilmiştir. Hali hazırda tekrar sahnelenmek istenen bu alçakça oyunda Türk Devleti’nin azim ve kararlığı ile bertaraf edilecektir. Gün birlik günüdür, zaman dayanışma zamanıdır. Gün; tüm siyasi ya da iktisadi çıkarlardan arınma, devletimizin, Mehmetçiğimizin ve şanlı ordumuzun yanında yer alma günüdür. Gün; tam da bütün hücrelerimiz ile vatandaş olma günüdür. Bizim inancımızda vatan sevgisi imandandır ve bütün dünya bilsin ki biz vatanımızı seviyoruz. Yine bütün dünya bilsin ki; biz vatanımızın bağımsızlığı uğruna, bir ölür bin diriliriz, aç kalırız, susuz kalırız ama asla vatansız, bayraksız ve ezansız kalmayız. Allah Kahraman Ordumuzu muzaffer edecektir” dedi

Ayhan Coşkun: Allah ordumuzu muzaffer eylesin

Futbol İl Temsilcisi Ayhan Coşkun ise açıklamasında Türkiye’nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzuru getirmek amacıyla başlatılan Barış Pınarı Harekatı’na destek verdi.

Coşkun, mesajında, “Allah kahraman Mehmetçiğimizin ve bölgede görev yapan tüm güvenlik güçlerimizin yardımcısı olsun her daim yanında olsun, ordumuzu muzaffer eylesin” temennisinde bulundu.

Türkiye Cumhuriyeti’nin birlik ve bütünlüğüne yönelik her türlü tehdit ve tehlikeyi bertaraf etme gücü ve hakkı olduğunu vurgulayan Coşkun, şunları kaydetti:” Başlatılan bu harekatla inanıyorum ki, güney sınırımızda oluşturulmaya çalışılan terör koridoru ve tüm terör örgütleri yok olup, ülkemize yönelik terör tehdidi tamamen bertaraf edilecek, ülkemizde bulunan Suriyeli misafirlerimiz için de güvenli bölge oluşturularak ülkelerine huzurla dönmeleri sağlanacaktır. Tek dileğimiz harekata katılan askerlerimizin bölgede barış ve huzuru tesis etmesi ve ülkeye sağ salim dönmesidir. Allah ordumuzu, devletimizi ve milletimizi korusun.” Dedi.

Erzincanspor: Sefer bizden zafer Allah’tan

TFF 3. Lig 1. Gurupta mücadele eden Anagold 24 Erzincanspor, sosyal medya hesabından yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi;

Ülkemizin Güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzur getirmek amacıyla Türk Silahlı Kuvvetlerimizce  ve Suriye Milli Ordusu ile birlikte Barış Pınarı Harekatı başlamıştır. Rabbim Ordumuzu Muzaffer Eyleye ve Kahraman askerlerimize feraset ve güç ver. Sefer bizden zafer Allah’tan ifadeleri kullanıldı.

Ulalarspor: Ordumuzun ve Devletimizin yanındayız

Bölgesel Amatör Lig 3. Gurupta mücadele eden Erzincan Ulalarspor’da bir mesaj yayımlayarak Sonuna kadar Ordumuzun ve Devletimizin yanındayız dedi.

Erzincan 1968 Spor: Tüm Kalbimiz ve dualarımızla yanınızdayız

Erzincan 1968 Spor kulübünden Suriye’nin kuzeyine yapılan Barış Pınarı Harekatı’na destek geldi.

Kırmızı siyahlı kulüp, #BarışPınarıHarekatı’ında görev alan Tüm Mehmetçiklerimizin yolu açık olsun Tüm Kalbimiz ve dualarımızla yanınızdayız etiketlerini kullanarak yaptığı paylaşımla harekata destekte bulundu.