Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Geçmiş Olsun Kemaliye

Erzincan'ın Kemaliye İlçesinde çıkan yangın, ekiplerin üstün gayreti ile söndürüldü.

Erzincan'ın Kemaliye İlçesinde çıkan

Erzincan’ın Kemaliye İlçesinde çıkan yangın, ekiplerin üstün gayreti ile söndürüldü.

Erzincan’ın tarihi ve turistik ilçesi Kemaliye’de boş bir evde başlayan ve 5 eve sıçrayan yangın daha fazla büyümeden kontrol altına alındı. Nedeni henüz belirlenemeyen yangında 5 adet kültürel varlık statüsünde tarihi ev yandı. Yangın ihbarı üzerine olay yerine giderek koordineli bir çalışma başlatan Vali Mehmet Makas, yangının tamamen kontrol altına alınarak soğutma çalışmalarının yapıldığı sırada yangın zedeleri ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Can kaybının yaşanmamasının sevindirici olduğuna vurgu yapan Mehmet Makas, yangından kaynaklı yaraların en kısa zamanda sarılması için bir an önce çalışmalara başlanacağını söyledi.

Çıkan yangının ardından il merkez ile birlikte tüm ilçelerden ve çevre illerin yakın ilçelerinden itfaiye takviyesi geldiğine de değinerek Vali Makas “Kemaliye’de ilçemizde bulunan 8 itfaiye aracı haricinde, Erzincan Belediyesi ve tüm ilçe belediyelerimiz, Erzincan Orman İşletme Müdürlüğümüz, İl Özel İdaremiz, çevredeki maden işletmeleri ile birlikte; Malatya iline bağlı Arapgir ve Elazığ ili Ağın ilçesinden, Sivas Divriği ilçesinden onlarca itfaiye araçları, arazöz ve sulama tankerleri ile yangına müdahale edilerek büyük bir ekip çalışmasıyla söndürüldü.

Yangın, vatandaşlarımızın da katkıları ile daha fazla büyümeden kısa sürede kontrol altına alınmıştır. Destek veren bütün il ve ilçelerimize, vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi