Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Göçmenler Kaçtı Polis Yakaladı

Erzincan’da Türkiye sınırına yasa dışı yollarla giren 30’a yakın Afgan uyruklu göçmen yakalandı.

Erzincan’da Türkiye sınırına yasa

Erzincan’da Türkiye sınırına yasa dışı yollarla giren 30’a yakın Afgan uyruklu göçmen yakalandı. Edinilen bilgilere göre Erzincan’da sabah saatlerinde 112 Acil Çağrı Merkezi’ne gelen bir ihbarı değerlendiren Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ekipleri, Erzincan-Erzurum çevre yolu Kemah Kavşağı civarında bir grup düzensiz göçmenin bir aracın içerisinden çevrede bulunan araziye dağıldığını tespit etti.

Olay yerine kısa bir sürede intikal eden sivil ve resmi ekipler tarafından titizlikle yürütülen çalışmada, etraftaki araziye dağılmış kaçak göçmenlerden 9 şahıs temin edildi. Göçmenleri taşıyan aracın ise olay yerinde bırakıldığı görüldü.

Düzensiz göçmenleri taşıyan aracın Bitlis/Tatvan istikametinden Erzincan’a giriş yaptığı tespit edilirken, olay yerinde aracı bırakarak ayrılan şüpheliler ile diğer düzensiz göçmenler temin edilmeye çalışılıyor.

Kimliklerinin belirlenmesi, idari işlemlerin tesisi için spor salonuna götürülen düzensiz göçmenler, işlemlerinin tamamlanması sonrası Erzincan İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edilecek.