Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Midesinde Uyuşturucu Taşıyan 3 Kişi Tutuklandı

3 şahıs tutuklanarak cezaevine teslim edildi

3 şahıs tutuklanarak cezaevine

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalarda; Uygulama noktasında durdurulan, 52 plakalı İran otobüsünde yolcu olarak bulunan İran uyruklu Samıra.T. (27) İsimli şahsa alınan karara istinaden yapılan tomografi çekiminde mide ve bağırsak kısmında uyuşturucu olabileceği değerlendirilen çokça yabancı cismin olduğu görüldü. Bu nedenle, aynı otobüste yolcu olarak bulunan ve S.T. ile birlikte hareket ettiği düşünülen İran uyruklu Khadıjeh.S. (31), İran uyruklu Allahnıaz.S. (19) ve İran uyruklu Raheleh.Y. (32) isimli şahıslara da savcılıktan iç muayene kararı alındı.

Çekilen tomografide;

Khadıjeh.S. (31) isimli kadın şahsın da mide ve bağırsak kısmında uyuşturucu olduğu değerlendirilen yabancı maddeler tespit edildi Yapılan tetkikler neticesinde Khadıjeh.S. (31) isimli şahıstan 31 parça halinde yaklaşık ağırlığı 252,52 gr gelen Afyon sakızı, Samıra.T. (27) isimli şahıstan da 64 parça halinde yaklaşık ağırlığı 440,78 gr gelen Afyon Sakızı olmak üzere toplamda 2 şahıstan 693,3 gr gelen Afyon sakızı ele geçirildi.

Şüpheli şahıslardan; Khadıjeh.S. (31), Allahnıaz.S.(19), Raheleh.Y. (32) ve Samıra.T. (27) TCK 188 (Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak) suçu kapsamında adli mercilere çıkarıldı. Allahnıaz.S.(19) isimli şahıs adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, Khadıjeh.S. (31), Raheleh.Y. (32) ve Samıra.T. (27) isimli 3 şahıs tutuklanarak cezaevine teslim edildi