Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

DSİ çözüm odaklı çalışma yürütüyor

DSİ 8. Bölge Müdürü Oğuzhan Yavuz, yeni sezon öncesi İlçe Belediye Başkanları olmak üzere Muhtarlar, Sivil Toplum Örgüt Temsilcileri ve vatandaşları misafir ederek, sorunları dinleyip çözüm odaklı çalışma için bütün birimleri harekete geçiriyor.

DSİ 8. Bölge Müdürü

DSİ 8. Bölge Müdürü Oğuzhan Yavuz, Erzurum, Erzincan ve Ağrı illerinde devam eden projelerin çalışmalarının koordine edildiği şantiyeleri ve çalışma alanlarını tek tek ziyaret ederek çalışmalarda gelinen seviyeler hakkında bilgi aldı.

Yazılı bir açıklama yapan DSİ Bölge Müdürü Yavuz, ‘ Bilindiği üzere bölgemiz görev sahası Erzurum, Erzincan ve Ağrı illerimizi kapsamaktadır. Erzurum başta olmak üzere Erzincan ve Ağrı illerinde devam eden projelerimizin durumlarını sıkı bir şekilde takip etmekteyiz.

Ancak mevsim itibariyle bir çok şantiyemiz kapalı durumda. Bizlerde bunu fırsata çevirmek için bu zamanları boş geçirmiyor, yeni çalışma sezonuna daha hızlı bir şekilde başlamak için eksikliklerimiz nerelerde, nerelerde daha hızlı çalışma yürütmeliyiz, hangi proje bölge için daha önemli, projeleri en kısa zamanda faydaya dönüştümek için aciliyet gereken noktalar neresi bunları ekibimiz ile birlikte tek tek her projeyi masaya yatırıyor, kendimize yol haritası belirliyoruz.” dedi.

Muhtarlarımızın Taleplerini Dinliyoruz

Bu süreçte başta İlçe Belediye Başkanlarımız olmak üzere Mahalle Muhtarlarımızı, Sivil Toplum Örgüt Temsilcilerini ve vatandaşları misafir ettiklerini belirten Yavuz, “ Talepleri not alıyor, ivedilikle karşılanması noktasında da planlı bir çalışma başlatıyoruz. Anlık yapılması ve çözülmesi gereken bir çalışma gerekiyorsa da anında ilgili birimlerimizi harekete geçiriyoruz. Gerektiğinde de sahada görmemiz gereken bir çalışma talep edildiğinde de kar kış dinlemiyor. Bizzat yerinde inceleme ve etüd yapıyoruz. Milletimizin derdi bizim derdimizdir. Bizler “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” düsturu ile hareket ederek milletimize hizmet etmekle mükellefiz” ifadelerini kullandı.