Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan’da Bu Yıl 1 Milyon Çiçek Toprakla Buluşacak

Erzincan genelinde bu yıl 1 Milyon adet çiçek fidesi dikimi yapılacak.

Erzincan genelinde bu yıl

Belediye Başkanı Bekir Aksun’un talimatları doğrultusunda, Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından, daha yeşil bir kent oluşturmak için şehrin dört bir yanına baharlık karanfil dikimleri yapılıyor. Erzincan genelinde bu yıl 1 Milyon adet çiçek fidesi dikimi yapılacak.

Şehrin her köşesini birbirinden güzel çiçekler dikerek süslemeye başlayan ekipler çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde bulunan seralarda ekilen çiçek tohumları filizlenmeye başladı. İlk etapta yetişen çiçekler toprakla buluşturuluyor.

Yetişen çiçekler kent merkezinde bulanan parklar, kaldırımlar ve refüjlere dikilecek. Yaptığı yeşillendirme ve park alanı çalışmaları ile örnek olmaya devam eden Erzincan Belediyesi, Kent genelinde bu yıl 1 Milyon adet çiçek fidesi dikimi gerçekleştirmeyi hedefliyor.

Konu hakkında bir açıklama yapan Belediye Başkanı Bekir Aksun “Şehir merkezinde 1 Milyon çiçek toprakla buluşacak. Erzincan her yıl olduğu gibi yine bu yıl yaz aylarında rengarenk olacak. Her alanda çok önemli çalışmaların altına imza atan Belediyemiz şehrimizi yeşillendirme noktasında da çalışmalarına aralıksız devam edecek” dedi.