Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Eğitimci Şevki Akdağ Avukat Oldu

Stajını başarıyla tamamlayan Eğitimci Şevki Akdağ’ın avukatlık yemin töreni icra edilerek kendisine avukatlık ruhsatnamesini takdim edildi.

Stajını başarıyla tamamlayan Eğitimci

Haber: İbrahim Gürler 

Erzincan’da uzun yıllardır eğitimcilik yapan Özel Uğur Okulları ve Ata Sürücü Kursu Yönetim Kurulu Başkanı Şevki Akdağ, ikinci Üniversiteyi bitirerek Avukat oldu.

Stajını başarıyla tamamlayan Eğitimci, Avukat Şevki Akdağ’ın avukatlık yemin töreni düzenlendi. Törende konuşan Baro Başkanı Av. Adem Aktürk; “Bugün Mesleğin ilk adımı olan yemin töreni için bir aradayız. Erzincan Barosu, bugün olduğu gibi aramıza katılan meslektaşlarımız ile daha da büyüyor ve güçleniyor.

AVUKATLIK; DEMOKRASİNİN VE HAKLARIN TEMİNATIDIR

Meslektaşlarımızı bugünlere getiren ailelerine, eğitim hayatlarında onlara destek olan hocalarımıza, stajlarını başarıyla tamamlamalarına yardımcı olan meslektaşlarımıza ve yeni üyelerimize emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Meslektaşlarımızın mesleklerini hak ettiği noktaya getirmek için vereceği mücadeleye inancım tamdır. Kendisine sağlık, mutluluk, huzur, başarı ve bol kazançlı bir hayat diliyoruz.” Dedi.

Avukat Şevki Akdağ’da Hukuk eğitimi sürecinde ve sonrasında bizden desteğini esirgemeyen Baro Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Terazisi şaşmayan, vicdanın ön planda olduğu, düzgün bir avukat olmak istiyorum” diye konuştu.