Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan’da 41 bin 517 Öğrenci Karneleri Aldı

Erzincan’da 41 bin 517 Öğrenci Karneleri Aldı

Erzincan’da 41 bin 517

Erzincan’da 41 bin 517 Öğrenci Karneleri Aldı. Erzincan Valisi Mehmet Makas, 2021-2022 Eğitim Öğretim Döneminin Sona Ermesi dolayısıyla Erzincan Ortaokulu ve Zübeyde Hanım Anaokulunu ziyaret ederek öğrencilerin karnelerini verdi

Erzincan genelinde 236 kurumda 41 bin 517 öğrenci karneleri aldı. Erzincan Ortaokulu ve Zübeyde Hanım Anaokulundaki karne törenlerine Vali Mehmet Makas, Belediye Başkanı Bekir Aksun, Vali Yardımcısı Hüseyin Remzi Konak, İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün, katıldı. Vali Makas ve beraberindekiler ilk olarak okul öğretmenleri ile bir araya gelerek bir süre sohbet etti.

Öğretmenlere kitap hediye eden Vali Makas daha sonra sınıfları ziyaret ederek öğrencilerin karnelerini ve başarı belgelerini verdi, karne sevinçlerine ortak oldu.

Daha sonra Zübeyde Hanım Anaokuluna geçen Vali Makas, burada minik öğrenciler ve aileleri ile sohbet etti. Karnelerini vererek sevinçlerine ortak oldu.

Vali Makas, öğrencilere iyi tatiller dileklerinde bulunarak; Öğretmenlerimize öğrencilerimize ve her türlü fedakârlığı yapan ailelerimize teşekkür ediyorum. İnşallah bugün karnelerini alan öğrencilerimiz vesilesiyle ülkemizin daha da yükselişini hep beraber göreceğiz” dedi.