Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Günebakan İlkokulu’nun sınıf panoları yenilendi

Erzincan Anadolu Lisesi tarafından Günebakan İlkokulu’nun ihtiyacı olan sınıf panoları Sosyal Sorumluluk projesi kapsamında yaptırılarak okulda yerlerine monte edildi

Erzincan Anadolu Lisesi tarafından

Erzincan Anadolu Lisesi kendi imkanları ile Günebakan İlkokuluna yardımda bulunarak öğrenci kardeşlerini sevindirdi.  Düzenlenen programda Günebakan İlkokuluna tesliminde bulunan İl Millî Eğitim Müdürü Aziz Gün, bu tür desteklerin yapılması bizleri çok memnun etmektedir dedi. 

Erzincan Anadolu Lisesi Müdürü Talip Atalay ve Müdür Yardımcısı Erdal Gül’e İl Millî Eğitim Müdürü Aziz Gün’e teşekkür ederek, montajdan sonra öğrencilerle birlikte hatıra fotoğrafı çekildiler. 

İMAM HATİP LİSESİNE Nİ ZİYARET 
Daha sonra Erzincan Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni ziyaret ederek  öğrencilere hitap eden Gün, zamanın hızlı geçtiğini, ikinci dönemin 2. haftasını yarıladığımızı belirterek bu günlerin kıymetini bilelim. Başarılı olmak için inancımızı hiçbir zaman yitirmeyeceğiz ve inancımızı yitirmemek için de boş oturmayacağız, koşacağız, çalışacağız, bir şeyler üreteceğiz ve ondan sonra da mevladan gelene razı olacağız ama çok çalışacağız. Zamanı yerinde ve iyi değerlendirmemiz lazım dedi.