Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Öğrencilere Yardımcı Kaynak Kitapları Dağıtımı Yapıldı

Erzincan’da YKS ve LGS'ye girecek öğrencilere yardımcı kaynak kitapları dağıtımı devam ediyor.

Erzincan’da YKS ve LGS'ye

Erzincan’da YKS ve LGS’ye girecek öğrencilere yardımcı kaynak kitapları dağıtımı devam ediyor.

İl Millî Eğitim Müdürü Aziz Gün, Tercan’da yardımcı kaynak kitap dağıtımına katıldı. Gün, YKS ve LGS’ye girecek öğrencilere yardımcı kaynak olarak Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gönderilen kitapları il ve ilçedeki tüm okulları birer birer ziyaret ederek öğrencilere teslim ediyor.

İl Millî Eğitim Müdürü Aziz Gün yaptığı açıklamada “2. sınıftan 12. sınıfa kadar beceri temelli testler, tekrar testleri, sözel ve sayısal çalışma kitapları baskı ve dağıtımı yapılıp, 48.560 adet yardımcı kaynak kitap bu vesile ile dağıtıldı. 8-12. sınıflar düzeyinde öğrenim gören öğrencilere 32.543 yardımcı kaynak kitap dağıtımını gerçekleştirerek toplamda 81.103 gibi bir rakama ulaştık. Bu rakam her geçen gün daha artmaktadır. Dağıtılan bu yardımcı kaynaklara her ayın ilk haftası yardimcikaynaklar.meb.gov.tr adresinde dijital olarak da öğrencilerimiz ulaşabilmektedir.” Dedi.

Öğrenciler ise, hem yeni kaynakların kendilerine ulaştırılmasından hem de Gün’ün ziyaretlerinden oldukça memnun kaldılar. Öğrencilerle sohbet edip morallerini arttıran Gün, sınava kadar geçirecekleri zamanı akıllıca kullanmalarını, bol bol soru çözmelerini, stres yapmadan ve sıcak havalarla birlikte rehavete kapılmadan dönemi tamamlamalarını tavsiye ederek okul idarecileri ve öğretmenlerle toplantı yaptı. Gün bu toplantıda genel olarak eğitim-öğretim değerlendirmesi yaparak, çeşitli istişarelerde bulundu. Görüş alış verişinin ardından Gün, başarı ve iyi dileklerini ileterek ziyaretini tamamladı.