Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Öğrencilerin sevdiği dönem başladı

Erzincan'da da 2018-2019 eğitim öğretim yılının tamamlanmasıyla birlikte 239 okulda 3 bin 483 öğretmenin eğitim verdiği 40 bin 35 öğrenci karne alarak 3 aylık yaz tatiline girdiler.

Erzincan'da da 2018-2019 eğitim

Haber: İbrahim Gürler 

Eğitim öğretim yılının sona ermesi sebebiyle Erzincan Valisi Ali Arslantaş, Belediye Başkanı Bekir Aksun, İl Emniyet Müdürü Bülent Şensoy, İl Jandarma Komutanı Albay Hasan Aksoylu, İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün, Erzincan Ortaokulu’nda düzenlenen karne törenine katıldı.  
Okula gelişinde öğrencilerin çiçeklerle karşıladığı Arslantaş ve protokoldekiler, öğrencilere karne dağıtıp sohbet etti. 
YENİ ÖĞRETİM YILINA ZIMBA GİBİ HAZIRLANIN 
Sınıfları tek tek gezerek, öğrencilere karnelerini veren Vali Ali Arslantaş  burada yaptığı  açıklamada, 2018-2019 eğitim öğretim yılını başarıyla tamamlamanın gururu içinde olduklarını ifade ederek  hafta sonu yapılacak olan sınava girecek öğrencilere de başarılar diledi. 
Arslantaş, “Sizlerde yaz tatilinizi gezip tozup eğlenmek hakkınız, fakat daha fevkinde değerlendireceğinize inanıyorum. Yeni öğretim yılına zinde, çevik, zımba gibi hazırlanmanızını istiyorum. Hepinizi geçtiğimiz yıl içerisinde gösterdiğiniz performanstan ötürü tebrik ediyorum.” dedi. 
ENGELLİ ÖĞRENCİLER İLE YAKINDAN İLGİLENDİ
Ayrıca Erzincan Milli İrade Özel Eğitim Uygulama Okulunda öğrenim gören öğrenciler tarafından Vali Ali Arslantaş’a fotoğrafının bulunduğu tablo hediye ettiler. Vali Arslantaş ise engelli öğrenciler ile yakından ilgilendi.  
TATİL SÜRESİNCE İYİ DİNLENİN
Belediye Başkanı Aksun, “Bir dönemin sonuna geldiniz bir sürü emek sarf ettiniz. Uzun ve yoğun geçen bir yılın ardından karnelerinizi almanın heyecanını yaşıyorsunuz. Tatil süresince iyi dinlenin ancak eksikliklerinizi de gidermeyi ihmal etmeyin. Başarılarınız daim olsun.” ifadelerine yer verdi.
NOTLARIN DÜŞÜK OLMASI HER ŞEYİN SONU DEĞİLDİR
“Eylül ayından beri süregelen meşakkatli bir süreci sorunsuz bir şekilde bitirmenin hazzını yaşadığımız bugün yine 41 bin 35 öğrencimizin heyecanına ortak olmanın da sevinci içerisindeyiz. Sorunsuz ve başarı dolu geçen bir yıl boyunca göstermiş oldukları üstün gayret ve çalışmalarından dolayı tüm idarecilerimizi, öğretmenlerimizi, öğrencilerimizi ve velilerimizi kutluyorum. Elimizdeki karneler biraz cama biraz aynaya benzer. Solunda rakamlar, sayılar, kimi yüksek kimi düşük notlar vardır. Notların yüksek olması her şey değildir, notların düşük olması da her şeyin sonu değildir. Yüksek notlar karnenin sağındaki değerlerle hayat bulur, anlam kazanır. Düşük notlar ise yeni bir heyecan, bir şevk, bir azim ister sizden. Hiç bitmeyen şevk ve azimle gayretinizin sonsuz olacağından eminim dedi. 
Yapılan konuşmaların ardından 40 bin 35 öğrenci karne alarak karne alarak 3 aylık yaz tatiline girdi.

2e560368-1bc7-4817-a131-aa0a4acf69fe.jpg