Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

‘‘Siz İsterseniz Çocuklar da Seve Seve Yapar Sayın Valim’’

Erzincan’da soğuk hava  ve yollarda oluşabilecek buzlanma nediyle okulların tatil edildiği bilgisini ‘‘bol kitap okumanız şartıyla evde kalmanız doğru olacaktır’’ notuyla twitter hesabından paylaşan Vali Ali Arslantaş’a öğrencilerden cevap geldi. Öğrenciler ise ‘‘Siz isterseniz, bir de tatil verirseniz çocuklar da seve seve yapar Sayın Valim’’ notuyla kitap okurken fotoğraflarını paylaştılar.

Erzincan’da soğuk hava  ve yollarda

Erzincan’da  soğuk hava  ve yollarda oluşabilecek buzlanma nedeniyle eğitim ve öğretime 10 Şubat Pazartesi günü ara verildi. Erzincan Valisi Ali Arslantaş tatil duyurusunu sosyal medya hesabından yaptı. Sevgili öğrenciler; Yarın sabah okul servislerine binecek 9.500 çocuğumuzun aşırı buzlanmadan; 41.000 çocuğumuzun da aşırı soğuktan etkilenmemesi için bol kitap okumanız şartıyla evde kalmanız doğru olacaktır. İyi tatiller. dedi.

Vali Arslantaş’a  teşekkür tweetlerinin yanı sıra bazı öğrenciler Sosyal medyadan kitap okurken  çekildiği  fotoğraflarını  ‘‘Siz isterseniz, bir de tatil verirseniz  çocuklar da seve seve yapar Sayın Valim’’ notuyla  paylaştılar.