Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tarihi Erzincan Lisesinden dayanışma örneği

Tarihi Erzincan Lisesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü tarafından okullarında okuyan maddi durumu iyi olmayan öğrenciler yararına kermes düzenledi.

Tarihi Erzincan Lisesi Sosyal

Öğrencilerin evlerinde yaptıkları çeşitli yiyeceklerin satışa sunulduğu kermeste elde edilecek gelir, okullarında okuyan ve sene başında Rehberlik servisi tarafından tespit edilen Maddi durumu iyi olmayan öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılamak için burs olarak verilecek.

Erzincan Lisesi Bahçesinde düzenlenen kermese Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, Memur-Sen Erzincan İl Temsilcisi Nebi Gül, Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Kemal Kütük, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Kermesle ilgili açıklama yapan Okul Müdürü İbrahim Salar,  “Okulumuzun öğrencileri ve öğretmenlerimizle yaptığımız istişareler sonucunda okulumuzda okuyan fakir öğrenciler yararına kermes yapmaya karar verdik. Bu amaçla hem öğrencilerimizin yardımlaşma duygularını ön plana çıkarma hem de maddi durumu iyi olmayan muhtaç öğrencilerimize yardım etmeyi amaçladık” dedi.

Yapılan konuşmanın ardından Kermese katılanlar stantlardan alış veriş yaparak düzenlenen etkinliğe destek verdiler.