Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Akar: Gün birlik günüdür

Dünya genelinde küresel bir kriz haline gelen ve Türkiye’nin de içinde bulunduğu COVİD-19 virüs salgını nedeniyle işletmelerin yaşadığı sıkıntıya dikkat çeken Ticaret Borsası Başkanı Nadir Akar, “Gün, esnafıyla, tüketicisiyle, üreticisiyle, tedarikçisiyle yerele destek olma ve birlik olma günüdür” dedi.

Dünya genelinde küresel bir

Erzincan Ticaret Borsası Başkanı Nadir Akar, Koronairüsle mücadele kapsamında alınan önlemler nedeniyle zor günler geçiren esnafın  ‘bu küresel sorunu el birliğiyle aşılabileceğini belirterek  “Birlik ve beraberlik şart ve bunun en önemli ayağını tüketicilerimiz oluşturuyor, tüm hemşehrilerimizi bu destek zincirinin halkası olmaya, yereli kalkındırmaya davet ediyorum dedi.

Unutulmamalıdır ki esnafımız zor günlerden geçiyor, taksiti olan vaktinde taksitini öder, alışverişte yerel markalarımız tercih edilirse bu zorlu süreç el birliği ile daha kolay atlatılır. Devletimiz elinden gelen desteği, açıkladığı ekonomik paketlerle vermeye çalışıyor. Halkımız ödemelerini zamanında yapar, alışverişlerinde yereli tercih ederse, işletmelerimizde çalışan bu şehrin evlatlarına, üreticisine, imalatçısına büyük destek vermiş olur. Ben bu hassasiyeti tüm vatandaşlarımızın göstereceğinden eminim” diye konuştu.