Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bakan Yardımcısı Nebati: Devlet gereğini yapar

Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Dr.Nureddin Nebati, Erzincan'da bulunan iş insanları ve kurum müdürleriyle bir araya geldi. Bakan Yardımcısı Nureddin Nebati, gıda fiyatlarına ilişkin, "Piyasa serbesttir ama devletin düzenleyici ve denetleyici olduğunu asla unutmayalım. Devlet gereğini yapar." dedi.

Hazine ve Maliye Bakan

Haber: İbrahim Gürler

Erzincan İş Dünyası Buluşması, Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Dr. Nureddin Nebati başkanlığında gerçekleşti.

AFAD Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıda konuşan Vali Mehmet Makas, “Kentimizde asıl sektörümüz tarım ve hayvancılık. Yine sayın vekillerimizin de katkılarıyla doğa sporları ve turizm noktasında da gelişmeler kaydedildi. Yine son 5-10 yılda da madencilik ve madenciliğe dayalı sanayileşme noktasında da yol kat ediyoruz.” dedi.

Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Dr. Nureddin Nebati yaptığı konuşmada Türkiye’nin salgın badiresini atlattıktan sonra yoluna daha da hızlı devam edeceğini ifade ederek; “Salgının doğurduğu son derece olumsuz koşullarda bile böylesine güçlü bir performans göstermiş olmamız, çok yakın gelecekte Milletçe başaracağımız işlerin en aşikar emaresidir. Sizler gibi Türkiye sevdalıları bu topraklarda bulunduğu müddetçe, hiçbir badire bizleri yolumuzdan alıkoyamamıştır, alı koyamayacaktır.” dedi.

Gıda fiyatlarındaki artışlara ilişkin olarak ise “Piyasa serbesttir ama devletin düzenleyici ve denetleyici olduğunu asla unutmayalım. Devlet gereğini yapar.” dedi. Düzenlenen toplantı sivil toplum kuruluşlarının ve iş dünyası temsilcilerinin soru ve cevaplarıyla devam etti.Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Dr. Nureddin Nebati, daha sonra ziyaret programı kapsamında Ordu Caddesi üzerinde faaliyet gösteren esnafları ziyaret ederek, istek ve sorunları dinledi.