Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Tanoğlu: Basın en etkili araçtır

Erzincan'da 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü öncesinde düzenlenen programda Ticaret ve Sanayi Odası tarafından kentte görev yapan medya çalışanlarına plaket takdim edildi.

Erzincan'da 10 Ocak Çalışan

İbrahim Gürler

Kentteki bir restaurantta Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen programa medya mensupları ve Erzincan TSO yönetim kurulu katıldı.Programda, slayt gösterisi ardından Erzincan TSO Başkanı Ahmet Tanoğlu bir konuşma yaptı. Başkan Tanoğlu, “Halkın gerçekleri öğrenmesinde ve düşüncelerini ifade etmesinde basın en etkili araçtır. Erzincan’da ve ülkemiz genelinde ilkeli, tarafsız ve sorumlu habercilik anlayışı içerisinde faaliyetlerini sürdüren tüm basın çalışanlarına, gösterdikleri çabadan dolayı teşekkür ediyorum. Basının, Erzincan’ın kalkınmasında, sosyal, kültürel ve ekonomik bakımdan gelişmesinde önemli katkılar sağladığını kaydeden Tanoğlu “Basın kuruluşlarımızın, büyük bir özveri içerisinde yerine getirdikleri görevlerini, bundan sonra da aynı duyarlılıkla sürdüreceklerine inanıyorum.

Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası’nın geçmişten günümüze tüm çalışmalarında da basının desteğini her zaman yakından hissedildiği ifade edilen açıklamada şu ifadeler yer aldı; “Ülkemizin ve Erzincan’ımızın gelişimi, vatandaşların bilgilendirilip bilinçlendirilmesi, kamuoyunda gerekli hassasiyetlerin oluşturulmasında basınımızın çok önemli katkıları olmuştur ve inanıyoruz ki olmaya devam edecektir. Her ortamda ve şartta bizlerle birlikte olan, büyük özveriyle yaptıkları haber ve yorumla tarihe not düşen basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutluyor, mesleklerinde uzun yıllar sağlık ve esenlik içinde çalışmalarını diliyorum” dedi.

Programda medya çalışanlarına günün anlam ve önemine binaen Erzincan TSO Başkanı Ahmet Tanoğlu, tarafından plaket takdim edildi. Erzincan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Muzaffer Koşan’da gerçekleşen programda Erzincan TSO Başkanı Ahmet Tanoğlu’na teşekkür plaketi verdi.