Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇAĞSİAD işbirliği toplantısı gerçekleştirildi

Çağdaş Esnaf Sanayici İş Verenler Derneği (ÇAĞSİAD) üyeleri Erzincan’da faaliyet gösteren iş dünyasından insanlarla bir araya gelerek amaçları hakkında bilgilendirme toplantısı yaptılar.

Çağdaş Esnaf Sanayici İş

Haber: İbrahim Gürler

Erzincan’da STK’larla bir araya gelerek bilgi alış verişinde bulunan  ÇAĞSİAD  üyeleri  toplantı da iş dünyasından insanlarla bilgi alış verişinde bulundular. Özel bir toplantı salonunda gerçekleştirilen etkinlikte derneğin amaçları katılımcılara aktarıldı.

Açılış  konuşması  yapan ÇAĞSİAD  Erzincan Temsilcisi Özkan Yılmaz; “Gün içinde bir takım ziyaretlerden sonda Ticaret Odasında aldığımız brifing sonrası ve organize Sanayinde yaptığımız görüşmeler sonrasında  il dışından gelen 16 misafirimize Erzincan’ı tanıtma ve Erzincan’da ki ticari faaliyetleri ile ilgili bilgiler aldık” dedi.

Toplantı hakkında konuşma yapan  ÇAĞSİAD Genel Başkanı İsmail Ali Şahin ise, hedeflerinden bahsederek şunları kaydetti; “2008 yılında kurulmuş bir dernek olup amacı çağdaş dünya görüşüne sahip iş insanlarını bir araya getirmek ve bu iş insanları ile birlikte arenada söz sahibi olmak istiyoruz. Bizde bir kobi derneğiyiz. Bu ülkenin kobilerindeyiz, bizlerde eşit şartlardan faydalanmak istiyoruz. Liyakat esasına dayanarak işler yapmak istiyoruz. Şuan 5 ilde şubeleri var 16 ilde temsilcilikleri bulunuyor. Yaklaşık 8 ülkede de temsilciliklerimiz var. Biz kobileri bir araya getirerek şunları hedefliyoruz. Kişisel gelişim, kurumsal gelişim aynı zamanda ülkesel gelişim hedefliyoruz. Toplantı konuşmaların ardından soru cevap şeklinde devam etti.