Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Karaman: Çimento Fabrikası Erzincan Ekonomisinde Önemli Bir Yere Sahip

AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Aşkale Çimentoya bağlı Erzincan Çimento Fabrikasını ziyaret ederek yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alarak Erzincan Çimento Fabrikasının Erzincan ve ülke ekonomisi için önemli bir yere sahip olduğunu söyledi.

AK Parti Erzincan Milletvekili

Haber: İbrahim Gürler 

Gerçekleşen ziyarette Erzincan Çimento Fabrikası Müdürü Bünyamin Eroğlu’dan fabrikanın çalışmaları hakkında bilgi alan Milletvekili Süleyman Karaman’a Erzincan Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Ömer Faruk Nayman’da eşlik etti.

Erzincan Çimento Fabrikasının Erzincan ve ülke ekonomisi için önemli bir yere sahip olduğunu belirten Milletvekili Karaman, geçen hafta buradan bir ara işçi çıkarma gibi düşünce oluştuğunu  ve bunun üzerine Aşkale Çimento Yönetim Kurulu Başkanı sayın Lütfü Yücelik beyle görüştük ve oda makul karşılayarak işçilerin işine devam edeceğini söyledi. Bu durumda bizi çok mutlu etti. Kendisine ve Erzincan Çimento Fabrikası müdürüne çok teşekkür ediyoruz dedi.

Erzincan’da kış aylarında çimento sanayisinde biraz duraklamalar yaşandığını söyleyen Karaman,  bunu hükümetimizde biliyor, geçtiğimiz günlerde Organize Sanayi Bölgesinde bir bilgilendirme toplantı gerçekleşti,  burada da ifade edildiği gibi eğer bir işveren işlerinde sıkıntı yaşadıysa, çalışanlarının maaşı 3 ay boyunca Devlet tarafından ödenecek şeklinde bir Teşvik tedbiri alındı,  bura da inşallah Aşkale Çimento hazırlığını yapar, bütün gücümüzle işçilerin işsiz kalmaması için uğraşıyoruz, sektör olarak da onlarda uğraşıyorlar, Dolayısıyla bunun içinde teşekküre geldik. Her türlü desteği de vermeye hazırız dedi.

Erzincan’da çimento fabrikasının daha da büyümesini ve gelişmesini istediklerini sözlerine ekleyen Milletvekili Karaman, Erzincan ve çevresinde devam eden baraj, yol, tünel, konut yapımı gibi yatırımların hızlı ilerleyebilmesi için Erzincan Çimento Fabrikasının büyük önem arz ettiğinin altını çizdi. 

Erzincan Çimento Fabrikası Müdürü Bünyamin Eroğlu’da yaptığı açıklamada, ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirerek, Aşkale Çimento Grubunun çalışmaları hakkında bilgiler vererek, fabrikaların yer aldıkları illere katma değer kattığını söyledi. Eroğlu, Erzincan Fabrikasının 2009 yılında faaliyete  geçtiğini söyleyerek 10 yıldır faaliyetlerin devam  ettiğini en kaliteli ürünü sunma adına çalışmalarını aralıksız ve artarak sürdüreceklerini söyledi.