Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

KUDAKA Erzincan’da Bilgilendirdi

Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA); 2019 Yılı Mali Destek Programı proje teklif çağrısının ilanıyla birlikte, Erzincan’da bilgilendirme toplantıları başladı.

Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı

4 Ocak 2019 tarihinde ilan edilen Turizm Altyapısının Geliştirilmesi Mali Destek programının Erzincan’daki ilk bilgilendirme toplantısı, Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda gerçekleştirildi.
Toplantıya; KUDAKA Genel Sekreteri Prof. Dr. Osman Demirdöğen, Ajans personeli, kamu kurumu ve STK temsilcileri katıldı.

4 MİLYON TL BÜTÇE 
Programın açılışında konuşan Ajans Genel Sekreteri Prof. Dr. Osman Demirdöğen, Erzurum, Erzincan ve Bayburt illerinin tamamında uygulanacak olan Mali Destek programına ayrılan toplam bütçenin 4 milyon TL olduğunu belirtti. Bu bütçeden 1 milyon 750 bin TL Erzurum’a, 1 milyon 250 bin TL Erzincan’a ve 1 milyon TL Bayburt’a ayrıldığını ifade eden Demirdöğen, hazırlanan projelerin 19 Şubat 2019 Salı günü saat 18:00’a kadar Ajansa teslim edilmesi gerektiğinin altını çizdi. Konuşmasının devamında ise Ajansın kurulduğu günden bugüne kadar geçen 8 yıl içerisinde bölgede desteklenen projeler ve önümüzdeki süreçte planlanan Ajans çalışmaları hakkında katılımcılara sunum yaptı.