Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Limon: Daha Dikkatli ve Temkinli Hareket Etmeliyiz

TESK (Konfederasyon)Yönetim Kurulu Üyesi ve Erzincan Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Bedir Limon, “1 Mart itibariyle başlayan kontrollü normalleşme sürecinde Erzincan’ımızı mavi kategoriye dahil etmek için esnaf – sanatkarlarımızın dikkati ve vatandaşlarımızın tedbirleriyle #Maske, #Mesafe ve #Temizlik kurallarına uyarak ilimizde riski en aza indirmeliyiz” dedi.

TESK (Konfederasyon)Yönetim Kurulu Üyesi

İbrahim GÜRLER

Erzincan Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Bedir Limon, vatandaşlara ve esnafa seslenerek kontrollü normalleşme sürecinde daha dikkatli ve temkinli hareket etmeliyiz dedi. Limon açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Değerli Erzincanlı Hemşerilerim, Kıymetli Esnaf ve Sanatkarlarımız..Kontrollü normalleşme için illerimizin 100.000 nüfusa karşılık gelen haftalık vaka sayılarını içeren insidans haritasının güncel haline göre Erzincan’ımızda ki vaka sayısında büyük oranda artış görülmektedir.

Mevcut avantajlarımızı kaybetmemek ve Erzincan’ımızı mavi kategoriye dahil etmek için esnaf – sanatkarlarımızın dikkati ve vatandaşlarımızın tedbirleriyle #Maske, #Mesafe ve #Temizlik kurallarına uyarak ilimizde riski en aza indirmeliyiz.

Covid-19 salgınının başladığı günden bu yana dükkanları kapalı durumda olan ve para kazanamayan esnaf ve sanatkarlarımızın olduğunu unutmamalı, yeni kısıtlama kararları alınmaması için 1 Mart itibariyle başlayan kontrollü normalleşme sürecinde daha dikkatli ve temkinli hareket etmeliyiz” dedi.