Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

15 günde 20 bin ziyaretçi

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Ergan Dağı Kış Sporları ve Doğa Turizm Merkezi'nde, yarıyıl tatilinde 20 bin ziyaretçi sayısına ulaştı

Türkiye'nin önemli kış turizm

Haber: İbrahim Gürler

Her yıl yurt içi ile yurt dışından binlerce kayak severi ağırlayan kayak merkezi, doğasıyla da ziyaretçilerine eşsiz güzellikte kayak imkanı sunuyor. Kent merkezine 12 kilometre uzaklıkta ve havalimanına 13 dakika mesafede bulunan kayak merkezi, ulaşım kolaylığıyla dikkati çekiyor.
Sömestir tatili süresince Ergan Dağı Kayak Merkezi’nde geçirmek isteyen yerli ve yabancı ziyaretçiler, 2 bin 970 metre rakımdaki dağın doğal güzellikleri arasında kayak ve snowboard yapıp kızakla kayarak keyifli vakit geçirdi.
Ergan Dağı Kayak Merkezi’nde 15 günlük Sömestir tatili süresince turnikelerden geçen ziyaretçi sayısı 20 bine bulurken,  bu ziyaretçilerden 4 bininin ise öğrenci olduğu bilgisine ulaşıldı. 
Uzunlukları bin 363 ile 2 bin 500 kilometre arasında değişen ve farklı zorluk derecesine sahip 4 pistiyle de ziyaretçilerin ilgisini çeken kayak merkezinin toplam 12 kilometre pist uzunluğu bulunuyor.