Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ankara’da yol çalışmalarına bayram arası

Ankara Valiliği, bayram tatilinde oluşacak trafik yoğunluğundan dolayı yapımı devam eden kısa süreli yol çalışmalarına ara verildiğini açıkladı.

Ankara Valiliği, bayram tatilinde

Ankara Valiliği, bayram tatilinde oluşacak trafik yoğunluğundan dolayı yapımı devam eden kısa süreli yol çalışmalarına ara verildiğini açıkladı.

Ankara Valiliğinden yapılan açıklamada, “Trafik yoğunluğunun artacağı değerlendirilen Ramazan Bayramı tatili süresince vatandaşlarımız ve yol kullanıcılarının güvenle seyahat edebilmelerini sağlamak amacıyla 13-18 Haziran 2018 tarihleri arasında, yapımı devam eden kısa süreli yol çalışmalarına ara verilmesi sağlanmıştır” denildi. Açıklamada, yol yapım çalışmaları devam etmekte olan çalışma alanlarında sürücülerin işaret ve levhalara dikkat etmesi gerektiği vurgulandı. Açıklamanın devamı şöyle:

“Ramazan Bayramı tatili süresince belirtilen tarih aralığında Samsun yolu Çalışkanlar, Ortaköy, Gökçeyurt, Maliye Noktası kavşakları ile Konya yolu TŞOF kavşağı beton bariyerlerle (New jersey) kapatılarak yol bu noktalarda transit olarak verileceğinden yol kullanıcılarının daha dikkatli olarak seyretmeleri gerekmektedir. Ayrıca, 13-18 Haziran 2018 tarihleri arasında Ankara ili üzerinden Samsun yolunu kullanarak Kayseri istikametine gidecek araç sürücülerinin alternatif yol olarak Ankara – Gölbaşı – Bala – Kaman – Kırşehir – Kayseri güzergâhlarını kullanmaları tavsiye edilmektedir.”

(Seyid Fatih Poyraz /İHA)