Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Aygül ebenin ismi yaşatılacak

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Doğum Servisinde görev yapan ve 6 ay önce Elazığ’da trafik kazasında hayata veda eden ebe Aygül Kartal'ın ismi hastane eğitim salonunda yaşatılacak.

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi

Haber: İbrahim Gürler 

Yaklaşık 6 önce Elazığ- Pertek yolunun 15’inci kilometresinde meydana gelen kazada Erzincan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görevli ebe Aygül Kartal’ın hayatını kaybetmişti. 
Hayatını kaybeden Aygül Kartal’ın ismi babası Murat Kartal ve kardeşinin katılımı ile Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi eğitim salonuna verildi. Düzenlenen törene İl Sağlık Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Erkan Hirik, Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Genel Cerrah Uzmanı Dr. Öğretim Üyesi Orhan Çimen, Kadın Hastalıkları ve Doğum Bölüm Başkanı Doç. Dr. Paşa Uluğ, Aygül Kartal’ın ailesi  ve mesai arkadaşları katıldı. 
Törende bir konuşma yapan İl Sağlık Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Erkan Hirik, Aygül Kartal’a Allah’tan rahmet dilerken, siz mesai arkadaşlarına ve ailesine de Allah’tan sabır diliyorum” dedi. Kadın Hastalıkları ve Doğum Bölüm Başkanı Doç. Dr. Paşa Uluğ ise konuşmasında, Aygül Kartal ile yıllarca beraber çalıştığını ifade ederek vefatına çok üzüldük, kendisi çok çalışkan bir arkadaşımızdı, Aygül’ün  ismi artık  hastanemizdeki eğitim salonunda yaşatılacak, bu vesileyle merhumeye Cenab-ı Haktan rahmet ,yakınları ve sevenlerine başsağlığı dileklerinde bulunuyorum” dedi.  Yapılan konuşmaların ardından  eğitim salonuna  Aygül Kartal’ın isminin verilmesi ile program son buldu.