Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bağımlılık ile Mücadele toplantısı yapıldı

İçişleri Bakanlığı tarafından 81 il ve 922 ilçede eş zamanlı gerçekleştirilen Erzincan Bağımlılık ile Mücadele İl Koordinasyon Kurulu toplantısı Aile Çalışma Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü toplantı salonunda yapıldı.

İçişleri Bakanlığı tarafından 81

Erzincan Aile Çalışma Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen Bağımlılık ile Mücadele İl Koordinasyon Kurulu toplantısına Erzincan Valisi Ali Arslantaş, Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, Erzincan İl Sağlık Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Erkan Hirik, Erzincan İl Emniyet Müdürü Bülent Şensoy, Erzincan İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Hasan Aksoylu, İlçe Kaymakamları, Kurum müdürleri katıldı.

İlk olarak Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü tarafından 2018 yılı bağımlılıkla mücadele kapsamında gerçekleştirilen verilen katılımcılarla paylaşıldı. Daha sonra 2018 yılı bağımlılıkla mücadele verilerini paylaşan Erzincan İl Jandarma komutanlığından sonra Erzincan İl Sağlık müdürlüğü adına bağımlılıkla mücadelede 2018 yılı içerisinde gerçekleştirilen çalışmalar İl Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Erkan Hirik tarafından yapıldı. Erzincan’da bağımlılıkla mücadele eden gönüllü gençler adına paylaşımda bulunan Gönüllü Gençler Derneği Başkanı Faruk Kocatürk, bağımlılıktan dernek vasıtasıyla kurtulan gençler ile ilgili olarak slayt gösterisini sundu.

Bağımlılıktan Gönüllü Gençler Derneği sayesinde bağımlılıktan kurtulduğunu ifade eden Mehmet Çıldır, tarafından yazılan teşekkür mektubundan sonra kendisini hazırlamış olduğu Zararlı Alışkanlıklardan Kurtulma SODES projesinin tanıtımını yaptı.

Bağımlılık ile Mücadele İl Koordinasyon Kurulu toplantısının değerlendiren ve Erzincan’ın Düşman işgalinden kurtuluşunun 101 yılını kutlayarak başlayan sözlerine başlayan Erzincan Valisi Ali Arslantaş konuşmalarında; “2018 yılı içerisinde verilen uyuşturucu ile mücadelede saha içerisinde görev yapan kolluk kuvvetlerimiz çok büyük başarılar elde ettiler. 2019 yılında uyuşturucu mücadelemiz sonucunda Erzincan ilimizde sıfıra indirilecek çalışmalarımızı hep birlikte icra edeceğiz. Gençlerimizi, çocuklarımızı geleceğimizin teminatı olan fidanlarımızı yavrularımızı bu illete daha bulaşmadan kurtarmaya yönelik çalışmalarımız olacak. Erzincan’da bu mücadelelerde emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.

Şu an 81 ilde aynı saatte toplantıların yapıldığını belirten Vali Arslantaş, Devletimizin uyuşturucu ile mücadelesinde verdiği kararlılığı, Uyuşturucunun Terörün finansmanını sağlama noktasında ki bilinci ile bu finansmanın kesilmesi hususunda ki ciddiyetini bir kez daha gösterdiğini belirterek tekrar emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.