Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Aksun: Kadir Gecesi Fırsat Gecesidir

Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun Kadir Gecesi dolaysıyla bir mesaj yayımlayarak “Müjdelerle dolu Kadir Gecesi; Ramazan ayının manevi ikliminde bir ay süren feyizli ve yoğun ibadetlerin, ruhun üzerindeki tesirlerini yakından hissedebilmek, yeni manevi hamlelere ve nefsi mücadelelere hazırlanmak için sunulan bulunmaz bir fırsat gecesidir” dedi.

Erzincan Belediye Başkanı Bekir

Haber: İbrahim Gürler

Başkan Aksun, mesajında şu ifadelere yer verdi; “Manevi lütuf ve bereket kapılarının ardına kadar açık olduğu bin aydan daha hayırlı mübarek Kadir Gecesi’ne kavuşmuş bulunmaktayız. Kainatın Kur’an-ı Kerim ile ödüllendirildiği Müjdelerle dolu Kadir Gecesi; Ramazan ayının manevi ikliminde bir ay süren feyizli ve yoğun ibadetlerin, ruhun üzerindeki tesirlerini yakından hissedebilmek, yeni manevi hamlelere ve nefsi mücadelelere hazırlanmak için sunulan bulunmaz bir fırsat gecesidir.

Bu mübarek gecenin nice manevi güzellik ve görkemiyle umutlanıyor, heyecanlanıyor, hevesleniyor, ellerimizi semaya, gönüllerimizi Mevlaya, dilimizi duaya açıyoruz. Manevi hal ve güzellikler tüm inananların yüreğine su serpecek, umutları çoğaltıp, gönülleri coşturup dua ve dilekleri buluşturacaktır. Kadir Gecesi’nin bin aydan daha hayırlı olduğu yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim tarafından müjdelenmiş ve böylesi bir muazzam ayrıcalığa layık bulunduğu da gözler önüne serilmiştir.

Millet olarak nice zorlukları birlik- beraberlik içerisinde aştık. Yaşadığımız bu günleri de tedbir ve tevekkülle, sabır ve dua ile atlatacağız inşallah. Salgın dönemini en kısa sürede geride bırakarak; Bu mübarek gecenin getirdiği esenlik ve selametin Erzincan’ımızı, ülkemizi ve tüm insanlığı sarmasını; yer yüzünde barış ve huzura vesile olmasını diliyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşehrilerimin, aziz milletimizin ve tüm İslam dünyasının Kadir Gecesini tebrik ediyor, Yüce Mevla’dan barış ve huzur içinde hepimizi Ramazan Bayramı’na da eriştirmesini niyaz ediyorum” dedi