Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Binali Yıldırım Ergan’da kankalarıyla buluştu

Türkiye’nin son Başbakanı AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, memleketi Erzincan’da Ergan Dağı Kış Sporları Merkezi'ne gelerek incelemelerde bulundu. Burada piknik yapan gençlerin çay davetini kırmayan Binali Yıldırım gençlerle çay içip sohbet etti.

Türkiye’nin son Başbakanı AK

Haber: İbrahim Gürler 

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere memleketi Erzincan’a gelen TBMM eski Başkanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, Ergan Dağı Kış Sporları Merkezi’ne gelerek incelemelerde bulundu. Burada Ergan kayak merkezinin bulunduğu alanda yer alan ve Ardıçlı Gölü çevresinde manzaranın keyfini çıkarıp bir süre gezen Binali Yıldırım, kendisine sevgi gösterisinde bulunanlarla bol bol fotoğraf çektirdi.

Daha sonra is göl kenarında bulunan alanda piknik yapan vatandaşlarla bir süre sohbet eden Binali Yıldırım, burada gençler tarafından çay içme davetinde bulunuldu. Yapılan davete kayıtsız kalamayarak gençler ile birlikte çay içip,çekirdek yedi.  Burada gençler benim kankam diyen Binali Yıldırım, sizlerle bir araya gelmekten büyük bir memnuniyet duydum dedi.

TBMM eski Başkanı AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım’a ziyaretleri sırasında Erzincan Valisi Ali Arslantaş, Erzincan Milletvekilleri Süleyman Karaman ve Burhan Çakır, Belediye Başkanı Bekir Aksun, AK Parti İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci ve İl protokolü eşlik etti.