Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Büyük Zafere Coşkulu Kutlama

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 97’inci yıldönümü Erzincan’da Ordu Caddesi kutlandı. Vali Ali Arslantaş, 3. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ali Ekiyor ve Belediye Başkanı Bekir Aksun Atatürk Anıtına çelenk sunumuyla başlayan tören, Ordu Caddesi üzerinde Zafer Bayramı kutlamaları geçit töreniyle sona erdi.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın

Haber: İbrahim Gürler

Erzincan’da 30 Ağustos Zafer Bayramı, düzenlenen tören ve etkinliklerle kutlandı. Erzincan’da 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama programı ilk olarak belediye binası önündeki Atatürk Anıtı önünde başladı. Valilik, Garnizon Komutanlığı, Erzincan Belediyesi’nin Atatürk anıta çelenk sunmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Törene; Erzincan Valisi Ali Arslantaş, 3. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ali Ekiyor, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, askeri ve mülki erkan ile vatandaşlar katıldı.

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları, belediye binası önündeki çelenk sunma töreninin ardından Erzincan Valiliği’nde devam etti. Erzincan Valiliği’nde kutlamaların kabulünün ardından tören Ordu Caddesi’nde üzerinde törende ise Ordu Caddesi’ndeki törende ise Vali Arslantaş, Garnizon Komutanı Ekiyor ve Belediye Başkanı Aksun, aracın üzerinden asker ve vatandaşların bayramını kutladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mesajının okunduğu ve 3. Ordu Komutanlığına bağlı bando takımının marşlar seslendirdiği kutlamalarda askeri birlikler geçit töreni gerçekleştirdi.

Erzincan Motosiklet Kulübü üyelerinden oluşan motosikletlilerin geçişi katılımcılar tarafından alkışlandı.  Tören geçişinden sonra askerlerin “Vatan sana canım feda”, “Ne mutlu Türk’üm diyene” diyerek ilerlemesi beğeni toplarken Vatandaşlar geçiş törenini cep telefonları ile kayıt altına aldı.