Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ceren Demirciyi unutmadılar

Ankara’da 8 gün önce vefat eden İbank Spor Kulübü voleybolcusu Ceren Demirci’yi takım arkadaşları unutmayarak oynadıkları maçların öncesinde maça pankartla çıktılar.

Ankara’da 8 gün önce

Haber: İbrahim Gürler

Okul Sporları Yıldızlar Voleybol Türkiye şampiyonası Erzincan’da başladı. Yıldırım Akbulut ve Merkez Spor Salonlarında başlayan şampiyonaya Türkiye’nin 6 kenti ile KKTC’den 8 kız, 8 de erkek olmak üzere toplam 16 takımdan 200 sporcu yer alıyor.

30 Nisan 2019 tarihinde Ankara da vefat eden İbank Spor Kulübü voleybolcusu Ceren Demirci’yi takım arkadaşları unutmayarak oynadıkları maçların öncesinde maça pankartla çıktılar.  Türkiye şampiyonası finallerine katılan Ankara Kardelen Ortaokulu öğrencileri ‘‘Her Zaman Kalbimizdesin Seni asla Unutmayacağız Ceren Demirci’’ yazılı pankart açtılar.  Açılan bu pankarttan sonra Şampiyonaya katılan diğer okulların öğrencileri Ankara Kardelen Ortaokulu sporcularının yanına giderek taziyelerini iletip acılarına ortak oldular. 

Kardelen Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Hüseyin Çetin, ‘‘Ceren bizim kızımızdı, Sporcular kulüplerinde oyuncular ama bizde de çocuğumuz oluyor. Onları çok seviyoruz ve bizim için çok önemliler. Ailesi olarak bizlerde çok üzgünüz” dedi.

Takım kaptanı Sıla Aytaç ise “Arkadaşımızı çok seviyoruz buraya onun için geldik, takım olarak arkadaşımızın bu durumu bizi çok üzdü’’ dedi.