Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ersoy Erzincan’da mola verdi

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un eşi Pervin Ersoy'un ülkemiz iç turizmini canlandırmak amacıyla Ankara’dan Kars’a Turistik Doğu Ekspresiyle seyahate çıkarak Erzincan’da mola verdi.

Kültür ve Turizm Bakanı

Kış aylarında gezilecek yerler arasına hızla giren Erzincan son zamanlarda gezginlerin listesinde ilk sıralara yükseldi.  Tren ile seyahatin ve şehrin güzelliklerinin yanı sıra tarihi yapısı ile birçok kişinin ilgisini çeken Erzincan her geçen gün daha geniş bir kitleye ulaşmaktadır.

Turistik Doğu Ekspresiyle seyahate çıkan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un eşi Pervin Ersoy, Erzincan’a tanıma ve tanıtma gezisi gerçekleştirdi. Erzincan sınırları içerisinde ilk durak noktası olan İliç’te Kaymakam Hicabi Aytemür, Belediye Başkanı Mustafa Gürbüz ve Erzincan Valisi Ali Arslantaş’ın eşi Hatice Arslantaş tarafından karşılandı. Turistik Doğu Ekspresinden mola için inen yolcular istasyonda bir süre müzik eşliğinde oyun oynayarak eğlendi. İliç’ten hareket eden Turistik Doğu Ekspresi daha sonra Erzincan Tren Garında mola verdi. Burada çiçekle karşılanan Pervin Ersoy ve beraberindeki yolculara Erzincan İl Turizm Müdürü Arda Heb eşlik etti. Erzincan’daki mola süresinde kentteki Yeraltı Çarsısında Bakırcılar Çarşısı’nı gezen Pervin Ersoy, esnafla sohbet ederek bakırın el işlemelerini yakından izledi.