Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincanlı Milli sporcular Yunanistan’dan 8 madalya ile döndüler

Erzincanlı Genç Milli Badmintoncular Yunanistan’da gerçekleşen Hellas Gençler Badminton Turnuvasında 4 gümüş ve 4 bronz madalya kazanarak Türkiye’yi en iyi şekilde ettiler.

Erzincanlı Genç Milli Badmintoncular

Haber: İbrahim Gürler 

Yunanistan’ın Mikra Kalamaria kentinde 3 gün süren turnuvada 150 sporcu kürsü mücadelesi verdi. Ay yıldızlı formayı başarıyla temsil eden Genç Badmintoncular kürsü hedefine ulaştılar.

Yunanistan’da 10-12 Mayıs 2019 tarihlerinde 17 Ülkenin katılımıyla yapılan Uluslararası Gençler Badminton turnuvasında Erzincanlı Milli sporcular Ülkemize 8 madalya kazandırdılar.

Çift bayanlar kategorisi  Ece Sare Başakın & Zehra Erdem 2.’nci olurken, takım arkadaşları Yasemen Bektaş & Cansu Erçetin 3.’ncü oldular.Çift Erkeklerde ise Semih Baha Başakın & Serkan Uğurlu kategoriyi 3.’ncü tamamlarken,  Karışık Çiftler kategorisinde de Semih Baha Başakın & Zehra Erdem çifti 2.’ci oldular. Turnuvayla ilgili açıklama yapan Milli takım Antrenörü Murad Sönmez Yunanistan da   Milli sporcularımız önemli bir başarı kazandırdılar bu bizi çok mutlu eti Erzincan Türk Telekom Spor Kulübü ve Erzincan İl Özel İdaresi Spor Kulübü lisanslı sporcularız her gecen gün Ülkemize yeni madalyalar kazandırıyorlar bize destek veren maddi ve manevi yanımızda olan herkese çok teşekkür ederiz dedi.

Türkiye Badminton Federasyonu Başkanı Murat Özmekik: ‘Turnuvanın Anneler gününde gerçekleşmesi Milli Badmintoncularımıza motive oldu.’Genç Badminton Milli Takımının gün geçtikçe daha iyi yerlere geldiği vurgulayan Başkan Murat Özmekik, Yunanistan’dan Türk Badmintoncular olarak gurur ile döndüklerini dile getirdi.

Anneler gününe denk gelen turnuvada Milli Badmintoncuların, anneleri için daha gönülden oynayarak kazandıkları maçları onlara hediye ettiklerini söyledi. Sözlerini bitirirken ‘Desteklerini bizlerden esirgemeyen Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na teşekkür eder, desteklerinin artarak devam etmesini temenni ederim. Dedi.