Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

FuzulEv Erzincan Şube Açıldı

FuzulEv, pandemiye rağmen hızla büyüymeye ve gelişmeye devam ediyor son 3 ay içerisinde Bingöl, Muş ağrı ve Türkiye’nin dört bir tarafında sürdürdüğü şubeleşme atağı doğrultusunda Erzincan’daki şubesini müşterilerinin hizmetine açarak ülke ekonomisine ve istihdama katkı sağlamaya devam ediyor.

FuzulEv, pandemiye rağmen hızla

Haber: İbrahim Gürler

1992 yılından bu yana dar gelirli ailelerin ev sahibi olabilmeleri için faizsiz, kredisiz, vade farksız sistemiyle faaliyetini tüm hızıyla sürdüren FuzulEv, ev almanın yolunu herkes için kolaylaştırmaya devam ediyor.

Türkiye’de “Ev sahibi olmayan kimse kalmasın’’ mottosuyla yolan çıkan FuzulEv, Erzincan’da Nermi Tonbul caddesi üzerinde açtığı yeni şubesiyle büyüme ivmesini koruyor.

DUALARLA AÇILDI

Erzincan Müftü yardımcısı Mehmet Süsün’ün dualarıyla gerçekleşen açılışa, AK Parti Erzincan Milletvekilleri Süleyman Karaman, Burhan Çakır, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, FuzulEv Doğu Anadolu Bölge Müdürü, Ferhat Bayoğlu, katıldı.

Açılıştan sonra katılımcılara FuzulEv Doğu Anadolu Bölge Müdürü, Ferhat Bayoğlu, tarafından bilgiler vererek “Şubelerimizi ev ve otomobil sahibi olmak isteyen vatandaşlarımıza ulaşmanın en önemli kanallarından biri olarak görüyoruz, Erzincan Şubemizi hizmete girmesinden dolayı mutluluk duyuyoruz” dedi.