Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gidin görün tadın ve yaşayın

Erzincan’ın kalbinde Atatürk Mahallesinde açılan Beyefendi Bıstro & Nargile Kafe yeni bir lezzet deneyimi müjdeliyor. Farklı lezzetlerin ve Nargile çeşitlerinin bir arada buluştuğu, günümüz lezzetlerin yanında geleneksel lezzetlerde yer aldığı Beyefendi Bıstro & Nargile Kafe’yi görün, tadın ve yaşayın.

Erzincan’ın kalbinde Atatürk Mahallesinde

Haber: İbrahim Gürler 

Erzincan’da faaliyetlerini sürdüren CGS Mutlu Group firması bünyesinde açılan  Beyefendi Bıstro & Nargile Kafe Erzincan’ın ulaşması en kolay yerinde, Atatürk Mahallesi 353 Sokakta. Sıcak ambiyansı ayrıcalıklı servisi, lezzetli yemekleri, ortamla uyumlu müzik ve güzel bir dekorasyon ile müşterilerine kaliteli bir hizmet sunuyor. 

TERCİH EDİLEN BİR MEKAN
Hayattan keyif almayı bilenlerin, damak tadına ve sağlığına önem verenlerin, günümüz lezzetlerin yanı sıra geleneksel lezzetlerinde yer aldığı Kafe, yakın zamanda tercih edilen bir mekanı olmuş durumda.

MÜKEMMEL ORGANİZASYONLAR
Kahvaltı, yemek, tatlı çeşitleri, yaş ve kuru pasta,  sıcak ve soğuk içecekler gibi zengin ürün yelpazesi ile hizmet veren Beyefendi Bıstro & Nargile Kafe,  toplantılar, özel günler, mesleki birliktelik, kutlama, doğum günü, yıldönümü, gibi bir çok organizasyonu kusursuz ve keyifle yapabileceğiniz bir mekan olarak da hizmet veriyor.


 
KEYİFLE VAKİT GEÇİRECEĞİNİZ BİR KAFE
Geniş, ferah açık ve kapalı alanları ile sabah erken saatlerden, gece geç saatlere kadar keyifle vakit geçireceğiniz Kafe’ye ulaşmak için, Şekerbank’ın aradaki yoldan devam edin 80 metre ilerdeki Beyefendi Bıstro & Nargile Kafe’yi görün, tadın ve yaşayın.

FARKLI TATLARDAN TATMAYA DAVET EDİYORUM
Erzincan’ın genç ve çalışkan işletmecilerinden Çağatay Mutlu, ‘‘İnsanların rahatça hareket edebileceği ve geldiklerinde farklı tatlar tadabileceği zengin menüsü ile müşterilerimizi tüm ihtiyaçlarını rahatlıkla karşılanabileceği ayrıca da keyifli dakikalar geçirebilecekleri bir işletme oluşturduklarını ifade ederek Erzincan’daki tüm hemşehrilerimizin Kafemizi ziyaret etmeye farklı tatlardan tatmaya ve keyifli dakikalar geçirmeye davet ediyorum dedi.