Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hökümetin ‘Devlet Ana’sı

Erzincan’ın tek kadın kaymakamı olan Refahiye Kaymakamı Hatice Bayar Özdemir, bir anne özeni ve merhameti ile devletin birinci dereceden temsiliyetini sağlayarak Refahiye’nin (Hökümet’in) sorunlarına çare oluyor.

Erzincan’ın tek kadın kaymakamı

Haber: İbrahim Gürler

Anadolu’nun dört bir yanında, vatandaşın devlet anası olan kadın kaymakamlar, etkilerini hissettiriyorlar. Erzincan’ın Refahiye İlçesinde, göreve geldiği günden bu yana yürüttüğü çalışmalarla Devletin şefkatli ve  güler yüzünü gösterip devlet ile millet kaynaşmasını sağlayan  Refahiye Kaymakamı Hatice Bayar Özdemir, çalışkanlığıyla vatandaşların ve muhtarların takdirini kazanıyor. 

VATANDAŞA DEVLETİN SICAKLIĞINI GÖSTERDİ

Erzincan Vali Yardımcısı iken, 20.06.2017 tarih ve 2017/261 sayılı Müşterek Kararname ile Refahiye İlçe Kaymakamı olarak 21 Haziran’da görevine başlayıp  bu güne kadar ilçede yürütülen her projeyi yakından takip ederek sonuçlanmasını sağlayan ve vatandaş ile kurduğu olumlu diyalogla halkının gönlünde yer eden Kaymakam Hatice Bayar Özdemir, Vatandaşa Devletin sıcaklığını gösterdi.  

24 SAAT GÖREV BAŞINDA   

Kaymakam Özdemir, yaptığı çalışmalar ile, altyapıdan eğitime, barınmadan sağlığa, Güvenlikten Tarıma kadar birçok konuda vatandaşın derdine çare oldu.  Özdemir özellikle kış aylarında özel idare çalışmaların yakından takip ederek kapanan köy ve mezra yollarında 7/24 esasına göre karla mücadelesi çalışmasını sağlayarak köy yollarının sürekli açık kalabilmesi için büyük gayret gösterip bizler size hizmet için buradayız,  Devletin varoluş sebebinin vatandaşa hizmet olduğunun mesajını veriyor. 
Kaymakam Özdemir İlçenin ekonomik, sosyal, kültürel, sportif ve turistik alanlarda gelişmesi ve tanıtılması için yoğun bir çaba saf ederek, ilçeye bağlı köyleri  tek tek gezerek sorunları yerinde tespit edip çözüm yolları buluyor. 

MUHTARLAR MEMNUN 

Cengerli Köyü Muhtarı Osman Okatan, “İnsanların talep ve ihtiyaçlarını doğrudan Kaymakamımıza iletiyoruz Kaymakam Hanım’da sağ olsun bizim isteklerimizi Devletin imkânları çerçevesinde yerine getiriyor Biz kendisinde çok memnunuz dedi. 
Kırkpınar Köyü Muhtarı Şah İsmail Altay ise Kaymakam Hanım köylerimize özel ilgi gösteriyor, yeri geldiğinde hastamız ve cenazemiz olduğunda bile bizleri yalnız bırakmıyor. Yapılan çalışmalar ile köylerimiz çok güzel oluyor. Çalışmalardan çok memnunuz. Kaymakam Hatice Bayar Özdemir hanımefendiye teşekkür ediyoruz” dedi.

BİNALİ YILDIRIM’DA ÖVGÜ İLE BAHSETMİŞTİ 

Türkiye Cumhuriyetinin son Başbakanı Erzincan’ın medarı iftarı Refahiye’li  Binali Yıldırım’da Başbakanlığı döneminde Kaymakam Özdemir’e yaptığı çalışmalardan dolayı tebrik etmiş ve şu ifadelerde bulunmuştu; Hanımların elinin değdiği iş farklı olur biliyorsunuz, yaptığı icraatlar dan dolayı tebrik ediyorum, teşekkür ediyorum diyerek Kaymakam Hatice Bayar Özdemir’in çalışkanlığını övgü ile bahsetmişti.