Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Jandarma 180 Yaşında

Jandarma Teşkilatı kuruluşunun 180 yılını kutluyor. Düzenlenen kutlama programları çerçevesinde Erzincan İl Jandarma Komutanlığı tarafından Erzincan Belediyesi önünde çelenk sunma töreni düzenlendi. 

Jandarma Teşkilatı kuruluşunun 180

Düzenlenen çelenk sunma törenine İl Jandarma Komutanı. Jandarma Albay Hasan Aksoylu, ve İl Jandarma Komutanlığı personeli katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasının ardından İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Hasan Aksoylu, tarafından Atatürk anıtına çelenk sunuldu.
Daha sonra günün İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Hasan Aksoylu, tarafından bir konuşma yapıldı. 
Aksoylu; “Milletimizin huzur ve güvenliği ile kamu düzeninin sağlanması yönünde ki hizmetleri ile ulusumuzun her zaman takdirini kazanmıştır. Jandarma Genel Komutanlığı personeli olarak bizler milletimizin bize olan teveccühünün bilincinde hareket ederek var olan bu güven ve sevgi bağını korumak ve daha da güçlendirmek azim ve kararlılığındayız. Türk milletinin sonsuz güvenine mazhar olan Türk Jandarması kurulduğu günden bu yana günlük yaşamın her anında ülkemizin her noktasında gece gündüz, sıcak soğuk, yağmur çamur demeden halkımızın hizmetinde olmuş bundan sonra da devam edecektir. Yerleşik kurum kültürü ve kurum kimliğine sahip personeli ile jandarma üstün birlik ve silah arkadaşları olup vatandaşa insan merkezli olup adaletli sevgi ve şevkatle, birleştirici ve kucaklayıcı yaklaşımı ile her zaman milletinin yanında yer almıştır ve yer almaya devam edecektir. Jandarma üstün vazife anlayışı, sarsılmaz disiplini etkili ve yüksek fiziki ve moral gücüyle kutsal vatan toprakları üzerinde görev yaptığı her noktada Türkiye Cumhuriyetinin gücü ve teminatı olmuştur. Kahramanca, canı pahasına her türlü zor şartlarda, en zor arazi şartlarında her kesimde terör ile mücadele harekatı icra eden jandarma emniyet teşkilatımız ve diğer kurum ve kuruluşlarla tam bir uyum içinde Türk milletinden aldığı destek ile yıllarca görev yapmaktadır. Jandarma Genel Komutanlığının tüm personeli görevlerini ifa ederken her zaman ve her yerde yürürlükteki  kanun ve nizamları kendisine rehber almakta ve her türlü çözüm ve tedbiri hukuk çerçevesi içerisinde aramaktadır. Yurdumuzun her köşesinde halk ile iç içe olan ve büyük bir özveri ile görev yapan devletin halka açılan penceresi konumunda olan jandarma Atatürk ilke ve inkılaplarının ışığında hukuk devletine uygun, vatandaşlarımızın hak ve özgürlüklerine saygılı halkın memnuniyetini sağlayacak şekilde güvenlik hizmeti sunmayı benimseyen ve halkımızla bütünleşmiş, modern teknolojinin bütün imkanlarını kolaylıkla kullanabilen, milli ahlaki ve mesleki değerler ile yetişmiş personeli ile üstün bir vazife anlayışı büyük bir sorumluluk ve özveri ile verilen bütün sorumlulukları yerine getirme gayret azim ve inancı içerisindedir” dedi. Yapılan konuşmaların ardından Erzincan İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Hasan Aksoylu ve beraberindeki Jandarma personeli, Erzincan Valisi Ali Arslantaş’ı makamında ziyaret ettiler.