Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kamil Aydın’dan hızlı tren talebi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın Sivas'a kadar uzanan yüksek hızlı trenin artık Erzincan, Erzurum ve Kars’a kadar uzanması konusunda programın geliştirilmesi ve Doğu Anadolu Bölgesi'nin doğalgaz indirimine tabi tutulmasını talep etti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın TBMM’de Erzurum ve Bölge illerinin ihtiyaçlarını dile getirdi. Genel kurulda gündem dışı konuşan Prof. Dr. Kamil Aydın Erzurum özelinde 5 konuyu meclisin takdirine sunarken Bölge illerini ilgilendiren konularda ise şu konuşmayı yaptı.

HIZLI TREN YOĞUN TALEPLERİMİZ İÇİNDEDİR

Sivas’a kadar uzanan yüksek hızlı trenin artık Erzincan, Erzurum ve Kars’a kadar uzanması konusunda programın geliştirilmesi yine yoğun taleplerimiz içindedir.

DOĞALGAZ İNDİRİMİNE TABİ TUTULMALI

Özellikle üzerinde durmak istediğim diğer önemli bir mesele de; Milliyetçi Hareket Partisi olarak 2017’ye bir kanun teklifi olarak verdiğimiz, özelde Erzurum’un genelde Doğu Anadolu Bölgesi’nin doğalgaz indirimine tabi tutulması konusudur. Ülkemizin en soğuk iklimine sahip olan bölgenin desteklenmesi gerektiğini ifade etmek gerekiyor. Erzurum halkını çok rahatlatacak olan doğalgaz indirimini dikkatinize çekmek istiyorum.” Dedi.