Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kaymakam Yılmaz Bayırbağ Köyünü ziyaret etti

Üzümlü İlçe Kaymakamı Enver Yılmaz, köy sorunlarını ve vatandaşların taleplerini dinlemek üzere gerçekleştirdiği köy ziyaretlerine devam ediyor.

Üzümlü İlçe Kaymakamı Enver

Üzümlü Kaymakamı Enver Yılmaz,  Üzümlü İlçe Belediye Başkanı Ahmet Sazlı ve beraberindeki heyetle birlikte  Bayırbağ köyünü ziyaret ederek muhtar Yaşar Eser’den köy sorunları ve köy sakinlerinin taleplerini dinledi.

Köy  halkı ve Ahıska türkü vatandaşların sorunları ve problemlerini dinleyerek köy muhtarı Yaşar Eser’den köy hakkında bilgi alan Kaymakam Yılmaz,  Ziyaret edilen köylerdeki yoğun ilgiye teşekkür ederek, sorunların çözüme kavuşturulması için çalışmaların erkenden başlatıldığını ve bundan sonra da köy ziyaretlerinin devam edeceğini söyledi.

Asıl amacın Üzümlü  ve Üzümlü’ye  bağlı köylere hizmeti en iyi ve en kaliteli şekilde götürmek olduğunu vurgulayan Kaymakam Yılmaz, “Vatandaşlarımız devletimizin, bizler kanalıyla sunduğu bütün hizmetlerden en iyi şekilde faydalanmalıdır. Köy ziyaretlerimiz esnasında sizlerle bir araya gelme nedenimiz sizlerin sorunlarını dinlemek, yine bu sorunlara yerinde sizlerle birlikte konuşarak çözümler bulmaktır dedi.