Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mahalle Toplantıları Devam Ediyor

Başkan Bekir Aksun Mahalle toplantılarına devam ediyor.

Başkan Bekir Aksun Mahalle

Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun’un “MAHALLELİ Soruyor, BAŞKAN Cevaplıyor” programları vatandaşların takdirini topluyor. Toplantıların 9’uncusu 16 Kasım 2022 Çarşamba günü Saat. 18:00 da Başbağlar ve Barbaros Mahallesi sakinlerinin katılımları ile Başbağlar Mahallesinde bulunan Sosyal Bilimler Lisesi toplantı salonunda yapılacak.

Toplantılarda Belediye tarafından Mahallerde yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında vatandaşlara bilgiler veriliyor.  Toplantılar Vatandaşlar tarafından takdirle karşılanırken, toplantının yapıldığı Mahalle sakinleri Belediye Başkanı Bekir Aksun ile görüşerek istek ve önerilerini dile getiriyorlar.

Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun toplantılar ile ilgili olarak yaptığı açıklamasında; “MAHALLELİ Soruyor BAŞKAN Cevaplıyor”  Programları kapsamında 9’uncusunu 16 Kasım 2022 Çarşamba günü Saat. 18:00 da Başbağlar ve Barbaros Mahallesi sakinlerinin katılımları ile Başbağlar Mahallesinde bulunan Sosyal Bilimler Lisesi toplantı salonunda yapacağız.

Barbaros ve Başbağlar Mahallelerinin kıymetli sakinleri ile bir araya gelerek yaptığımız çalışmaları anlatıp, yapacağımız çalışmalar ile ilgili olarak bilgiler vereceğiz.

Barbaros ve Başbağlar Mahallesi sakinlerinin katılımları ile Sosyal Bilimler Lisesi toplantı salonunda yapacağımız toplantıya tüm Mahalle sakinlerini ve vatandaşlarımızı davet ediyorum” dedi.