Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mehmetçiğe yangın eğitimi

Erzincan Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü personeli tarafından Erzincan İl Jandarma Komutanlığında vatani görevini yapan bedelli askerlere yangın eğitimi verildi.


Erzincan Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü

Haber: İbrahim Gürler

Erzincan Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nde düzenlenen eğitim kapsamında İtfaiye Müdürlüğü Eğitim Amirliği tarafından İl Jandarma Komutanlığında askerlik görevini bedelli askerlere yanma ve yangın bilgisi, yangın güvenlik önlemleri, yangın söndürme maddeleri ve söndürme yöntemleri konularında eğitim verildi.

550 ASKERE EĞİTİM

İtfaiye Müdürlüğü Eğitim Amirliği 10 aylık süreçte düzenlediği eğitimlere yaklaşık 550 asker katılım sağladı. Eğitimler 2019 yılının sonuna kadar devam edecek.

Konu hakkında bir açıklama yapan Erzincan Belediyesi İtfaiye Müdürü Sami Karakaş, “Afet ve yangınlar konusunda toplumsal bilgi ve bilinç düzeyini artırmak amacıyla teorik ve uygulamalı eğitimler verip tatbikatlar yapıyoruz. 2019 yılında eğitim kurumlarında, askeri birliklerde, özel ve resmi kurumlarda olmak üzere yaklaşık 2500 kişiye yangın eğitimi verdik. Eğitimlerimiz devam ediyor.” dedi.