Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MHP İl Başkanı Aksu’dan Bayram Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Erzincan İl Başkanı Salih Aksu, Ramazan Bayramı kutlama mesajı yayımlayarak Kırgınlıkların sona erdiği, dargınlıkların bittiği, birlik ve beraberliğin tesis edildiği bir bayramı yaşamanın çabasını vermeliyiz dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Erzincan

Başkan Aksu mesajında “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu günahlardan kurtuluş olan Mübarek Ramazan ayının manevi iklimini yaşayarak nihayet Ramazan Bayramına ulaşmış bulunmaktayız.

Paylaşma, yardımlaşma, bereket ve yakınlaşmanın en yoğun yaşandığı bir Mübarek Ramazan ayını daha geride bırakırken, bu duygu ve düşünceleri yıl boyunca aynı yoğunlukta yaşamanın gayreti içerisinde olmalıyız.

Kırgınlıkların sona erdiği, dargınlıkların bittiği, birlik ve beraberliğin tesis edildiği bir bayramı yaşamanın çabasını vermeliyiz.

Gönlümüz büyüklerimizi ziyaret etmek, küçüklerimize sarılmak, dostlarımız ile kucaklaşmak istese de , Ramazan ayı süresince gösterdiğimiz hassasiyeti bayramda da göstermeliyiz. Dünyayı saran Covit-19 salgını maalesef ülkemizde de etkisini devam ettirmekte olup, alınan tedbirler kapsamında fiziki mesafemizi koruyarak, kucaklaşmalarımızı ve kavuşmalarımızı erteleyerek, gönüllerde kurulan sağlam köprüler ile mutluluğumuzu yaşamak suretiyle bu Bayramı idrak etmeliyiz. Bu aynı zamanda vicdani ve insani sorumluluğumuzdur.

Bu süreç içerisinde kaybettiğimiz yakınlarımızın ve sevdiklerimizin üzüntülerini gönüllerimizde yaşarken, yine hastanelerde ve evlerinde şifa bekleyen hastalarımızın bir an önce şifa bulması için dualarımızı eksik etmemeliyiz.

Salgın süresince cansiperane vazifelerini ifa etme gayreti içerisinde olan başta Sağlık Çalışanlarımız olmak üzere, Kolluk Görevlilerimize, Vefa Destek Görevlilerine, Belediye Çalışanlarına ve Tarım Sektöründe görev ifa edenler ile diğer tüm görev alan çalışanlarımıza minnet ve şükranlarımı sunuyorum.

Ülke olarak bir yandan salgın hastalık ile mücadele ederken diğer yandan Ülkemizin birliğine, Milletimizin bütünlüğüne kast eden bölücü terör örgütüne yönelik operasyonlar devam etmektedir. Devletimiz bu mücadeleyi başarı ile yürütmekte, Kahraman Güvenlik Kuvvetlerimiz terörün kökünü kazımak için azami gayreti sarf etmektedirler. Bu operasyonlar kapsamında kaybettiğimiz Kahraman Şehitlerimize Allah’tan Rahmet, kederli ailelerine ve Türk Milletine sabr-ı Cemil niyaz ediyorum. Kahraman Gazilerimize acil şifalar diliyorum.

Son günlerde İsrail Terör Devleti tarafından ilk kıblemiz Mescid-i Aksa’ya yönelik gerçekleştirilen acımasız saldırıları lanetlerken, tüm din ve soy kardeşlerimize yapılan zulümlerin sona ermesini ümit ediyorum.

İman ile çarpan kalplerde umutsuzluğa yer yoktur. Yine kaynaşarak, kucaklaşarak, çocuklarımızın koşup oynayacağı huzur ve mutluluk dolu bayramlara ulaşacağımıza inancımız tamdır.

Bu duygu ve düşünceler ile Saygıdeğer Erzincanlı hemşerilerimin, Aziz Türk Milletinin ve Gönül Coğrafyamızın Mübarek Ramazan Bayramlarını tebrik ediyor, Ramazan Bayramının sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum” dedi