Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Milletvekilleri Çakır ve Karaman’dan Mevlid Kandili Mesajı

AK Parti Erzincan Milletvekilleri Süleyman Karaman ve Burhan Çakır, Mevlid kandili dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladılar

AK Parti Erzincan Milletvekilleri

AK Parti Erzincan Milletvekilleri Süleyman Karaman ve Burhan Çakır, Mevlid kandili dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladılar. Erzincan Milletvekilleri mesajlarında; “Alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz’in doğumu vesilesiyle kutladığımız bir Mevlid Kandili’ne daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

“Efendimizin ahlakını kelimelere sığdırmak zordur”

 Efendimiz, üzerinde bütün güzel ahlakları ve güzellikleri toplamış, örnek bir kişidir. Onun ahlakını kelimelere sığdırmak çok zordur. Onun ahlakı Kuran ahlakıdır. Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed’in (S.A.V) dünyaya teşrif ettiği gece olarak kutladığımız Mevlid Kandili, birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma duygularımızın daha da pekişmesine vesile olacak en değerli gecelerdendir. Onun yaşayışı, onun hadis-i şerifleri, onun sünneti sayesinde insanlığın önünde aydınlık bir devir başlamıştır.

Bizi bir Mevlid-i Nebi’ye daha ulaştırdığı için Rabbimize hamd ediyor, Âlemlerin Efendisi Hz. Muhammed’e (SAV) salâtu selam ediyoruz. Hemşehrilerimizin Mevlid Kandilini kutluyor, bu mübarek gecenin getireceği manevi iklimden pay alarak dualarımızın kabulünü Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyoruz. Yüce Rabbim bizleri sevgili Resulünün şefaatine nail eylesin” ifadelerini kullandılar.