Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Milletvekilleri: Ramazan Bayramına Kavuşmanın Mutluluğu İçerisindeyiz

AK Parti Erzincan Milletvekilleri Süleyman Karaman ve Burhan Çakır, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladılar. Erzincan Milletvekilleri mesajlarında: “Milletçe, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı, dargınların barıştığı, kardeşlik, dostluk, yardımlaşma ve dayanışma duygularının doruğa ulaştığı bir Ramazan Bayramına daha kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz.

AK Parti Erzincan Milletvekilleri

Manevi ve milli günler, insanı insan yapan değerlerin yoğun olarak yaşandığı, güzel duygu ve düşüncelerin en üst seviyeye çıktığı, dargınlıkların unutulduğu, sevgi ve saygının katmerleştiği, herkesin birbirine hoşgörüyle baktığı en güzel fırsat zamanlarıdır. Hepimiz için büyük anlamlar taşıyan, birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendiren, dostluk ve barış ortamı oluşturan bayramlar, taşıdıkları anlam ve öneme uygun olarak kutlanmalı, özelikle kritik süreçlerden geçtiğimiz bu günlerde birbirimize ve ülkemize karşı sorumluluklarımızı daha çok hatırlamalıyız.

Birçok konuda bölgesine önder ve örnek olan Erzincanlı Hemşerilerimiz, bu bayramda koronavirüs tedbirlerine uyacağına yürekten inanıyoruz. Bu bayramı da evlerimizde sevdiklerimizle telefonlardan bayramlaşarak geçireceğiz. Pandeminin sona ermesi için lütfen kısıtlamalara uyalım. Bayram sonrası inşallah daha sağlıklı vaka tablolarıyla karşılaşmayı umut ediyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm Erzincanlı Hemşerilerimizin Ramazan Bayramını en içten dileklerimizle kutluyor, bayramın tüm insanlık için başta sağlığa, barışa, sevgiye, kardeşliğe vesile olmasını temenni ediyoruz. Sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz.