Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Müdürler Kaybetti !

Yaşlılar Haftası nedeniyle Erzincan 100. Yıl Atatürk Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinleri ile Erzincan’daki kurum müdürleri arasında "Bocce" müsabakası düzenlendi. Oldukça çekişmeli geçen karşılaşmayı Yaşlılar 6-1 kazandı.

Yaşlılar Haftası nedeniyle Erzincan

Haber: İbrahim Gürler 

Erzincan Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü  tarafından 18-24 Mart Yaşlılar Haftası  münasebetiyle Cumhuriyet Meydanında düzenlenen etkinlikte kurum müdürleri,  çocuklar ve huzurevi sakinleri bocce oynadı. Yapılan etkinliğe Erzincan Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Muhammer Doğan, Kurum Müdürleri Erzincan 100. Yıl Atatürk Huzurevinde kalan yaşlılar ile çok sayıda vatandaş katıldı. 
Cumhuriyet Meydanında oluşturulan Bocce sahasında oynanan karşılaşmayı Kurum müdürleri farklı kaybetti. Erzincan Gençlik Spor İl Müdürü Burak Mumcu, İl Kültür ve Turizm Müdürü Arda Heb, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Erzincan İl Müdürü Yahya Tekin, Erzincan Havalimanı Müdürü Sayın Levent Akkuş ve Erzincan Ticaret İl Müdürü Recai Palabıyık’dan oluşan takım, huzurevi sakinlerinden oluşan takıma mağlup oldu. Daha sonra oynanan karşılaşmada ise yaşlılar, gençlerden oluşan takımı 6-4 yenmenin mutluluğunu yaşadılar. 
Erzincan Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Muhammer Doğan, yaşlılar haftası nedeniyle  çocuklarımız ve yaşlılarımız için etkinlik düzenledik. Yaşlılar ile çocuklarımızı buluşturarak bu anlamlı güne katkı sunmak istedik. Bocce sporu yaşılar için en uygun spor olduğundan dolayı bir organizasyona imza attık. Yaşlılarımızın gösterdiği performans da bizleri mutlu etti dedi.