Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Nasıl Kıydınız Yavru Ceylana ?

Tarım ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Erzincan Şube Müdürlüğü ekipleri Kemah ilçesinde usulsüz avlanma yapan şahısları yakaladı. Yapılan kontrollerde şahısların henüz 1 yaşında olan yaban keçisini vurduklarını tespit ettiler.

Tarım ve Orman Bakanlığı

Haber: İbrahim Gürler 

Erzincan Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü av koruma ve kontrol ekipleri av denetimlerinde usulsüz avlanma yapan şahısları yakaladı.

USULSÜZ AVLANMAYA GEÇİT VERMEYECEĞİZ

Konu hakkında Erzincan Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü  tarafından yapılan açıklamada  şu ifadelere yer verildi; ‘‘Kemah İlçesi Akça Devlet Avlağı Güllübağ Mevkiinde 28.09.2019 tarihinde saat 14.30 sıralarında yapılan rutin kontrol faaliyetleri sırasında şüpheli şahısların yivsiz tüfekle usulsüz avlanma ile 1 adet 1yaşında yaban keçisi vurduğu tespit edildi.

23.BİN 552 TL PARA CEZASI

Şahıslar hakkında 4915 sayılı Kara Avcılığı Kanununa muhalefetten idari işlem yapılarak 892,00 TL idari ve 22.660,00 TL tazminat olmak üzere toplam 23.552,00 TL para cezası kesilmiştir.

İlimizde usulsüz avlanmanın önüne geçilmesi, sürdürülebilir avcılığın sağlanması amacıyla av koruma ve kontrol faaliyetlerimiz etkin bir şekilde devam edecek ve av koruma ve kontrol ekiplerimizce gece gündüz demeden 4915 sayılı Kara Avcılığı Kanununa muhalefet eden şahıslara geçit verilmeyecektir’’ denildi.