Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Öce denetim sonra ziyaret

Erzincan Valisi Mehmet Makas, Covid-19 ile mücadele kapsamında #SağlıkİçinHepimizİçin mottosuyla, kontrollü sosyal hayat döneminde uyulması gereken kuralların ve alınan tedbirlerin kapsamlı şekilde kontrollerinin yapıldığı denetimlere katıldı. Yapılan denetimlerin ardından ise işletme sahiplerine ziyarette bulunuldu.


Erzincan Valisi Mehmet Makas,

Haber: İbrahim Gürler

İçişleri Bakanlığı’nın valiliklere gönderdiği “Koronavirüs Denetimleri” konulu genelge kapsamında Erzincan’da Ordu Caddesi üzerindeki lokanta, ticari taksi ve esnafları gezen Vali Mehmet Makas ve beraberindeki Vali Yardımcısı İhsan Ayrancı, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Halil Altıntaş ve denetim ekipleri, vatandaşların kalabalık halinde bir araya gelebildikleri cadde ve sokaklarda; temizlik, maske ve fiziki mesafe kurallarına uyulup uyulmadığını denetlediler.
Vali Makas, yapılan denetimlerde yaptığı açıklamada; koranavirüs salgınıyla mücadele amacıyla alınan tedbirler ile belirlenen kurallar noktasında, işletme sahiplerinin, hizmet sağlayıcıların ve vatandaşlarımızın bilinçlendirilmelerini ve tedbir/kurallara en üst seviyede uymalarını sağlamak amacıyla denetimlerin kesintisiz ve süreklilik teşkil edecek şekilde gerçekleştirileceğini kaydetti.

Yapılan denetimlerin ardından market sahiplerini de ziyaret eden Makas, işletme sahipleri ile görüştü.

Yapılan ziyarette alışveriş merkezlerinin iş durumu ile ilgili bilgi alan Vali Makas, işletme sahiplerinin taleplerini dinleyerek, kendilerine hayırlı işler bol kazançlar diledi.
İşletme sahipleri ise işyerlerinde Erzincan Valisi Mehmet Makas’ı ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.