Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Öngay Paşa´ya Erzurum’dan Ziyaret

Erzurum Valisi Okay Memiş ve Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, 3. Ordu Komutanı Korgeneral Şeref Öngay,’ı ziyaret etti.

Erzurum Valisi Okay Memiş

Haber: İbrahim Gürler 

Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) 116. Yönetim Kurulu Toplantısına katılmak üzere Erzincan’a gelen, Erzurum Valisi Okay Memiş  ve Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen iade-i ziyaret kapsamında 3. Ordu Komutanı Korgeneral Şeref Öngay,’ı ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyaretin fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşan Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen,  3. Ordu Komutanımız Korgeneral Şeref Öngay Paşamızı makamında ziyaret ettik. Ülkemizin muhafazası konusunda kendilerine olan güvenimiz bizleri ziyadesiyle rahatlatıyor. Samimi muhabbetleri için teşekkür eder, vazifelerinde üstün başarılar ve kolaylıklar dilerim notuyla paylaştı.

Erzurum Valiliği ise sosyal medya hesabından Valimiz Erzincan 3. Ordu Komutanı Korgeneral Şeref Öngay,’a iade-i ziyarette bulundu notuyla paylaştı. Erzurum´da daha önce de 9. Kolordu Komutanlığı görevini yürüten Korgeneral Şeref Öngay, Vali Okay Memiş  ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ile sıcak bir sohbet gerçekleştirdi.