Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tasarrufçu vali vefat etti

Erzincan eski Valisi Refik Arslan Öztürk bir süredir tedavi gördüğü İstanbul Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi'nde vefat etti.

Erzincan eski Valisi Refik

Haber: İbrahim Gürler 

Erzincan’da 2003-2006 yılları arasında görev yapan uygulamaya koyduğu kurallarla adı tasarrufçu valiye çıkan Erzincan eski Valisi Refik Arslan Öztürk tedavi gördüğü hastanede vefat etti.

Erzincan Valisi Mehmet Makas, Twitter hesabından bir mesaj yayınlayarak Eski Erzincan Valimiz, Meslek Büyüğümüz, Devletine ve Milletine hizmette ömür geçirmiş Güzel İnsan, Refik Arslan Öztürk ‘ün vefat ettiğini üzüntü ile öğrendik.. Allah (cc) rahmet etsin, Mekanı Cennet olsun dedi.

REFİK ARSLAN ÖZTÜRK KİMDİR?

1949 yılında Yozgat’ta doğdu. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni bitirdi. Lice, Ömerli ve Demirci kaymakam vekillikleri, Reşadiye, Silopi, Finike ve Söğüt kaymakamlıkları, Sivas vali yardımcılığı ve Bilecik, Niğde, Erzincan, Manisa valilikleri yaptı. 27 Nisan 2008 tarihinde merkez valisi olarak atanmıştır.1995 yılında Niğde valiliği yaptığı sırada Türk Kültürüne Hizmet Vakfı, 2004 yılında Erzincan valiliği yaptığı sırada Parlamento dergisi, 2006 yılında Manisa valiliği yaptığı sırada da Meclis Dergisi tarafından yılın valisi seçilmiştir.