Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ülkemize Canımız da Kanımız da Feda Olsun

Türk Kızılay’ı tarafından kan bağışçılarını onurlandırmak amacıyla kan bağışlayanlara yönelik düzenlenen madalya programında 36 kez kan bağışında bulunan Jandarma Alay Komutan Yardımcısı Yarbay Yıldırım Özbaş, ‘‘Can Erzincanlılara ve tüm Türkiye’ye Canımızda kanımızda feda olsun” dedi.

Türk Kızılay’ı tarafından kan

Haber: İbrahim GÜRLER

Türk Kızılayınca güvenli kana ihtiyacın önemini vurgulamak, mevcut ve potansiyel bağışçıları düzenli, gönüllü kan bağışlamaya teşvik etmek amacıyla her yıl kutlanan “Dünya Gönüllü Kan Bağışçıları Günü” kapsamında düzenlenen törenle, kan bağışçıları bir araya geldi.

ALTIN MADALYA İLE ÖDÜLLENDİRİLDİ
Jandarma komutanlığında düzenlenen kan bağış kampanyalarında vatani görevlerini yapmakta olan askeri personele öncülük eden Jandarma Alay Komutan Yardımcısı Yarbay Yıldırım Özbaş, Kızılay Kan Bağış Merkezi tarafından altın madalya ile ödüllendirildi.
36 KEZ KAN BAĞIŞINDA BULUNDU
Türk Kızılay’ı Erzincan Kan Bağış Merkezi’nin her yıl devam ettirdiği ve en çok kan bağışçılarının ödüllendirildiği programda 36 kez kan bağışında bulunan Jandarma Alay Komutan Yardımcısı Yarbay Yıldırım Özbaş’a, altın madalya verildi.
Düzenlenen madalya törenin de konuşan Jandarma Alay Komutan Yardımcısı Yarbay Yıldırım Özbaş, Kışlada bulunan askerlere kan bağışı konusunda öncülük etmek adına 12 yıl önce başlattığı kan bağışını her yıl düzenli olarak sürdürdüğünü belirterek; “Fiilen malımızın mülkümüzün zekatını verdiğimiz gibi Allah’u teala vermiş olduğu sağlıklı bir can varsa onunda fitre ve zekatının da kan olduğunu düşünüyorum, kan vermekten de çok mutluyum, Can Erzincanlılara ve tüm Türkiye’ye Canımızda kanımızda feda olsun” dedi.
36 kez kan bağışında bulunan Jandarma Alay Komutan Yardımcısı Yarbay Yıldırım Özbaş’a, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun tarafından altın madalya verildi.