Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ülkü Ocaklarından 120 Aileye Kurban

Ülkü Ocakları Erzincan İl Başkanlığı Kurban Bayramı Münasebetiyle -Avrupa Türk Federasyon İşbirliğinde 120 Kurban kesimi ve dağıtımı organize edildi.

Ülkü Ocakları Erzincan İl

Haber: İbrahim Gürler

Erzincan’ın Üzümlü ilçesinde ikamet eden Ahıska Türklerine  gönderilmek üzere vekalet kesimler sağlanarak ihtiyaç sahiplerinin evlerine Ülkü Ocakları Erzincan İl Başkanlığı tarafından ulaştırarak yüzlerce ailenin sevincine ortak oldular.

VESİLE OLAN VATANDAŞLARIMIZIN İBADETLERİ KABUL OLSUN

Ülkü Ocakları Erzincan İl Başkanı Vasfi Karatape, Kurban kesimleri ve dağıtımlarıyla ilgili açıklamalarda bulunarak  ‘‘Liderimiz Devlet Bahçeli ve Genel Başkanımız Sinan Ateş’ in talimatları İstanbul Milletvekilimiz olan Avrupa Türk Federasyonu Başkanı Cemal Çetin’ in aracılığı ile ihtiyaç sahipleri için gönderilen vekalet kurbanları Erzincan Ülkü Ocakları tarafından dağıtıldı. Avrupa’ da yaşayan vatandaşlarımız tarafından Üzümlü ilçemizde ikamet eden Ahıska Türkleri için gönderilen kurbanlıkların kesimleri sağlanarak ihtiyaç sahiplerinin evlerine ulaştırıldı. Yapılan hayırların ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasında görevimizi yapmış olmanın huzurunu yaşıyor bu duyguları yaşamımıza vesile olan Avrupa’ daki vatandaşlarımızın ibadetlerinin kabulünü ve Mübarek Kurban Bayramının Türk-İslâm Âlemine hayırlar getirmesini diliyor ve diyoruz ki  Paylaştıkça Çoğalacak, Çoğaldıkça Güçleneceğiz’’ diye açıklamada bulundu.

Öte yandan Gerçekleştirilen Kurban kesimi ve dağıtımı programına  MHP İl Başkanı Salih Aksu’da eşlik ederek yüzlerce ailenin sevincine ortak oldu.