Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Üzümlü Dereboğazından Barış Pınarı Hareketine Destek

Erzincan'ın Üzümlü ilçesinde Üzümlü Spor Kulübü sporcuları düzenledikleri yürüyüş ve kaya tırmanışı programında sporcular, “Barış Pınarı Hareketi”nde görevli Mehmetçiğe Türk bayrağı açarak destek mesajı verdiler.

Erzincan'ın Üzümlü ilçesinde Üzümlü

Haber: İbrahim Gürler

Üzümlü Spor Kulübü Erzincan’ın Üzümlü ilçesinde Dereboğazı mevkiinde düzenlediği kanyon yürüyüşü ve kaya tırmanışı  programında aralarında Üniversite öğrencilerinin de bulunduğu 35 kişilik sporcu kafilesi önceki gün başlayan “Barış Pınarı Hareketi”nde görevli kahraman Mehmetçiğe destek amacıyla Gerçekleştirdiği yürüyüşte  Türk bayrağı açıp, çekilen fotoğrafla Mehmetçiğimize yanındayız mesajı verdi.

Üzümlüspor Kulübü Başkanı Hasan Keleş,  ‘‘Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Fırat’ın doğusunda sürdürülen Barış Pınarı Harekatı’nı desteklediklerini ifade ederek,  kulüp olarak harekatın başarılı olması için her türlü desteği sunmaya hazır olduklarını’’ ifade etti.

 Kulüp Başkanı Keleş,  ‘‘Bütün dünyanın barışa ihtiyaç duyduğu bir dönemde Türkiye’nin güneyinde ülke barışını tehdit edecek oluşumlara asla izin verilemeyeceğini vurguladı. Keleş,  Kuzey Suriye’de oluşturulmaya çalışılan terör koridorunun sadece Türkiye’yi değil, Ortadoğu ve Avrupa’yı da tehdit ettiğini ifade ederek Türk ordusu tarafından başlatılan Barış Pınarı Harekatını desteklediklerini’’ sözlerine ekledi.