Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vali Arslantaş: Muhtarlar Bizim Gören Gözümüz Konuşan Dilimiz Duyan Kulağımızdır

Erzincan’ın Refahiye ilçesinde Köy ve Mahallelerin sorunlarını, vatandaşların istek ve şikayetlerini tespit etmek, yapılacak yatırımlar noktasında muhtarların çalışmalarını değerlendirmek üzere yapılan toplantıda konuşan Erzincan Valisi Ali Arslantaş Muhtarlar bizim gören Gözümüz konuşan dilimiz duyan kulağımızdır dedi.

Erzincan’ın Refahiye ilçesinde Köy

Haber: İbrahim Gürler 

Erzincan Valisi Ali Arslantaş, köy ve ilçe merkezinde mahallelerin sorunlarını, vatandaşların istek ve şikâyetlerini tespit etmek, yapılan ve yapılacak kamu ve özel sektör yatırımlarını, istihdam konularını ve muhtarların çalışmalarını değerlendirmek üzere Erzincan’ın Refahiye ilçesinde ki muhtarlarla bir araya geldi.

Refahiye Çok Programı Lisesinde düzenlenen toplantıya Erzincan Valisi Ali Arslantaş,  Erzincan Milletvekilleri Süleyman Karaman, Burhan Çakır, İlçe Kaymakamı Hatice Bayar Özdemir, Refahiye Belediye Başkan Vekili  Elvan Tekin, AK Parti İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci  ildeki bütün kamu kurum müdürleri ve Refahiye ilçesinde bulunan mahalle ve köy muhtarları katıldı. 
Toplantının açılış konuşmasını yapan Refahiye Belediye Başkan Vekili  Elvan Tekin, selamlama konuşması yaparak ilçede yapılan toplantıya hoş geldiniz dedi. İlçe Kaymakamı Hatice Bayar Özdemir, yaptığı konuşmada Sayın valimizin İlçemize olan hassasiyetinizi bilmiyorum. Muhtarlar toplantısının ilkinin Refahiye ilçesinde başladınız bu anlamda Kurumum ve ilçem adına teşekkürlerimi arz etmek isterim dedi. 

MUHTARLARIN DERDİ, BİZİM DERDİMİZDİR

AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, ise konuşmasında bu toprakların yetiştirdiği medarıiftiharı sayın Binali Yıldırım’ın selamını getirdim.  Erzincan’da ve Bütün Türkiye’de ülkemizi kalkındırmak geliştirme için hep birlikte çalışacağız,  halkımız belediye başkanını seçti Sizlerde Muhtar seçti,  Onun için hepinize bu toplantıya iştirak ettiğinizden dolayı  teşekkür ediyorum,  Muhtarlar bizim için çok önemli Sayın Cumhurbaşkanımızın dediği gibi Muhtarlarımızı üzerseniz bizi üzersiniz, Muhtarlar demokraside kılcal damar görevi yapıyor. Muhtarların derdi, bizim derdimizdir dedi. 

MUHTARLAR ÇOK KUTSAL BİR GÖREV İCRA EDİYORLAR

Erzincan Milletvekili Burhan Çakır ise konuşmasında muhtarlık görevine seçilen muhtarlara devletimize,  milletimize hizmet yolunda başarılar diliyorum.   Özellikle muhtarlarımız vatandaşımıza köylerine ve mahallelerde hizmet etmeleri elbette çok kutsal bir görev icra ediyorlar.  Meclisimiz 17 Temmuz’da tatile girdi 1 Ekim’den inşallah tekrar yasama faaliyetlerine başlayacaktır. Burada bizlerde sizler gibi gecemizi gündüzümüze katarak Sayın vekilimizle gerek Erzincan’da olsun gerek Ankara’da olsun şehrimizin ilçelerimizin ve beldelerimizin köylerimizin sorunları çözme adına gayret gösteriyoruz.  İnşallah önümüzdeki dönemde hizmetlerimiz artarak devam edecektir dedi. 

ÖZVERİYLE ÇALIŞACAĞINIZDAN HİÇBİR ŞÜPHEM YOK

Erzincan Valisi Ali Arslantaş ise konuşmasında, Muhtarlar bizim gören Gözümüz konuşan dilimiz duyan kulağımızdır. Milletin teveccühüne Köylünün ilgisine layık olmak için özveriyle çalışacağınızdan hiçbir şüphem yok, Refahiye Merkezden sonra Muhtarlarımızın en kalabalık olduğu yer,  Önümüzdeki 5 yıl sürecek muhtarlık görevinizde başarılar diliyorum, geriye döndüğünüzde de köylülerinizde komşularımıza selamlarımızı iletmenizi istiyorum dedi.

 Düzenlenen toplantıda Refahiye İlçesinde yapılan ve yapılması planlanan faaliyetleri içeren sunumlarını katılımcılara aktardı.